Yani elbet o da biraz zorluk çeker, seni özler. Ama kalacağı kişileri gerçekten seviyorsa çocuğun düzeni çok bozulmayacaksa alışır. Benim bir arkadaşım da eşinden ayrıldı. Mimarlık okuyor şimdi bir yandan çalışıyor. Anneanne bakıyor çocuğa. Yazları yaylaya falan gönderdi. Onun için de zor oldu tabi ama düzen kurdular, şimdi çok rahatlar.
Alelade bir iş için ayrı kalmayacaksın, sonunda memur olacaksın. Garanti bir işin güzel bir maaşın olacak. Şu devirde çift maaş şart. İleride annesinin onun için rahat rahat para harcıyor olması, anne babama söyleme ama param bitti deyip senden isteyecek olması ona nasıl güzel bir güven ve haz verir. Annem emekli öğretmen. Annem yaşında olup okumuş kadın çok az. 72 yaşında. Bütün maaşını bize harcadı. Anneme param bitti şu lazım, annee bu lazım:) hala da harcıyor. Benim de mesleğim var ama şu an çalışmıyorum. Ama kesinlikle ilk fırsatta çalışacağım. Çalışan anne çocuğu olmak gerçekten başka. Üstelik anne çalıştığı için çocuk arkadaşlarına göre biraz daha özgüvenli olabiliyor. Çünkü anne işteyken kendi işini kendi halletmeyi öğreniyor.