0 oy
329 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,242 puan) tarafından

Erkek anneleri ne demek istediğimi anladı 

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,165 puan) tarafından
Kız annesiyim ilk 40 günde hamileyken aldığımın fazlasını vermiştim ne güzel olmuştu bebe suan 5 ay 20 günlük geri aldım o kiloları ya :((
(1,242 puan) tarafından
Valla tek avantaj mı diyim ne diyim evlendigim kilodan da düştüm dogurdugum hafta 10 kilo verdim bir haftada yemin ederim
-Reklam-
0 oy
(26,855 puan) tarafından
2 yaşında bir oğlum var aldığım her kilo da bana kaldı 90 a adım adım gidiyorum herkeste aynı etkiyi yapmıyor maalesef 
(13,861 puan) tarafından
Seninki uslu demekki bacim :D bende 54le hamile kalmistim 75le dpgum yaptim 49 kiloya dustum oglanda. Simdi 3.5 yasinda
(26,855 puan) tarafından
2 yaşını geçti çokta uslu bir çocuk değil çalışıyorum babasıyla dönüşümlü bakıyoruz totom yer görmüyor ama bünye meselesi tiroit yavaş çalışıyor
(13,861 puan) tarafından
Benimki cok fena. Oturarakmi calisiyosun bilmiyorum ama benim evim 5.katta asansor yok indir cikar bide kilolu bebekti. Esimde yurtdisi calisiyo hersey bana bakiyo. Market pazar manav poset tasi oglan kucakta. Bebek arabasi ** yokuslarda. 7/24 cocuk sende falan
0 oy
tarafından

Bu reklama kanmayın…!:D

İki oglum var g***göbek kaldı dal gibiydim nasil gitcek bilmem kalir gibi spor fln yapmazsam

0 oy
(1,024 puan) tarafından
Bebem 58 günlük, nasıl verdiniz kilo bana da anlatın :))
(1,242 puan) tarafından
Uyumayinca hiçbir şeye yetisemeyince verdim
(1,024 puan) tarafından
Benim bebeğimde uyumuyor kaldı kilo bende ama biraz daha uyumasa mı:)))
(1,242 puan) tarafından
Yok aman deli misin hiçbir şey ruh sağlığından önemli değil vala uyumamış dinlenmemis beyin haasar alır
(1,024 puan) tarafından
O noktadayım zaten aşırı yoruldum. İki aylık ve bugün hiç inmiyor kucağımda hep ve uyumuyor çok yoruldum
(1,242 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun geçiyor zaamanla düzene girer kendi kendine oynamaya başlar evi dağıtmaya başlar ben de az ağlamadım ama geçiyor sıkma canını
0 oy
tarafından
Sinir oluyorum erkek , kız dıye ayrım yapılmasına buda bır cesıt ayrım oğlan olunca en anne sız mı oluyorsunuz ne kadar saçma veyahut kız anneleri yan gelıp yatıyor bedavadan çocuk mu büyütüyor kalıplasmıs düşüncelerden uzaklasın artık yahu.. 

Bir kızım bır oglum var kızım çok zordu oğlum çok sakindi ta tersı de olabılırdı bunun cınsıyetle değil fıtratla alakası var bence
(1,242 puan) tarafından
Tabiki öyle ben de sinir oluyorum hurafe bence ama ben esprili anlamda söyledim ha oğlum durmuyor o ayri
tarafından
Allah kolaylık versın annelik zor zanaat :D
(1,242 puan) tarafından
Tabiki anne olmanın cinsiyeti yok yani bebeğin cinsiyeti anneliği etkilemez nasıl her doğuran ana olmuyorsa erkek anası daha zor diye bir dünya olamaz ama şahsım adına çok zorlanıyorum 6 buçukta güne başlayıp hala ayakta olmak benim için çok yorucu hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
(841 puan) tarafından

Hamile kaldığım kilodayım. Sadece hafif göbek sarkintim var. Kız annesiyim. Bence metabolizma ile ilgili. Ve tabi ki tiroid bezleri güzel çalışıyorsa vermeniz kolay olur. 72 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim. Şu 72 nin altina dusemiyorumm. Heralde hayat yok asagilarda . :D

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 458 göst.
0 oy
16 cevap 709 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 457 göst.
1 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayall (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 839 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,770 soru

24,450,732 cevap

353,980 kullanıcı

...