İyi canım laf dememiş bişey olmamış yemiş içmiş kalkmış :)) kaynanalar laf sokmalariyla meşhurdur :)
Benimkide lohusaydim orda kalıyordum eşim kız kardesiyle tartıştı bazı şeylerini eleştirdi ben hiç sesimi çıkarmadım onlar konuşurken hem evet sinir oluyorum kıza savunasim gelmedi hem de abi kardeş sürekli kavga ediyolar lohusayim zaten onların umrunda olmasada tabi ugrasmak istemedim tabi onun peşine biz doktora gitcektik eşim asagiya arabayi getirmeye gitti sen çocuğu alıp gel dedi o sırada çocuğum agliyo ve yeni anneyim acemiyim kızıyla odada kikirdestiler bize hiç bakmadılar bana yardım etmediler ayakkabımı giydim puseti aldım çıktım umurlarinda olmadı çok zoruma gitmişti bunun sebebini de akşam öğrendim kaynanacim eşime bundan sonra kardesinle olan kavgalarinda sadece senden bilmem evlisin ona göre sus dedi şok oldum bunlar benden öncede tartışan insanlar abisinin huyunuda biliyor yaşadıkları aynı şeyler hep ama gelin olunca sebebi gelin oldu
zaten saygıda hiç kusur etmem eşim için en azından bişey demem yansitmam onlara islerinide yaptım yeri geldi hamileyken bile eşimin ailesi olduğu için değil sevdiğim için iyi davranın dedim ama olmadı o son nokta oldu şuan sevmiyorum ama eşim için aram iyi yansitmiyorum alinganliklarimi