0 oy
138 göst.
Aile kategorisinde (15 puan) tarafından
Kızlar nerden nasil basliyacagim bilmiyorum eşim 1 yıldır evde işlerimiz çok ters düştü neyse birikim paramızı yiyoruz Allah bı şekilde yardım ediyor diyeyim şimdi benim artık hayatımda hoşuma gitmeyen şeyler var eşim o kadar ilgisiz ki artık yoruldum sürekli okuma yapıyorum hani bana karşı sevgisi olsun ama malesef dün gece benden sonra uyudu sonra yatağa geldi direk sırtını döndü afedersiniz 1 aydır beraber olmadık umrunda bile değilim artık içimden ona karşı birşey gelmiyor herkesle o kadar keyifli konuşuyor bana gelince bı laf sokmalar yaptığımı beğenmemeler inanın. Çok yoruldum eşimi seviyorum ama herkesin eşi böylemi bende mi tuhaflık var sizce nasıl davranalım artık tamam sürekli beni opmesin vıcık vıcık olmasın ama insan en azından karısına biraz ilgili olmazmi 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onu küstürecek bir şey mi yaşandı 
(15 puan) tarafından
Hayır sürekli dibimde sürekli evde benden sıkıldı sanırım ama bende ondan sıkıldım ailem uzakta çocukla gitmem zor kış kar kıyamet
-Reklam-
0 oy
(2,654 puan) tarafından
Herkesin eşi böyle değil. Bu durum normal de değil. Sen eşini alıp karşına konuştun mu bunun için ? 
(15 puan) tarafından
Canm valla sürekli diyorum ama öyle birşey olmadığını benim sacmaladigimi düşünüyor ona göre hersey iyi güzel ama ben abartiyorum ergence şeyler bugun arkadaşıyla konuştu arkadaşının eşi için öyle güzel anlatıyor işte ezgi napouor ezgi yatirim vs flan bana gelince burası böyle olmuş surasi boule olmuş
(2,654 puan) tarafından
Bilemedim canım baskask falan olsa anlarsın herhalde
(15 puan) tarafından
Btc canm var başkası sanal para kafayı bozmuş

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,164 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Masel (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 514 göst.
14 Haziran 2022 Aile kategorisinde Caresiz1 (187 puan) tarafından soruldu
0 oy