0 oy
258 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (335 puan) tarafından
ben il disna gelin geldim ailem malatyada ben ankaradayim.8 yıllık evliyim ve annem sadece iki defa yanıma geldi bisinde oylesine birisindede ikinci cocuqumu dogururken sen gel yanıma kal dedim 10 gün geldi ama diken ustundeydi gidicemde gidicem ben diger toeunlarimi ozledim ben binada ypamiyorm edemiyorm benim icin ne var biraz dayansan neyse konu su 

annemin inekleri var ben hep gel diyorm diyoki inekler var danalar var inek hamile bilmmem ne ok.inegi satti dedim gel hadi bu seferde bizim büyük gelin  hamileydi depremde evleri yikildi ona yanina ev yapti bu seferde dedi dogumu yakın birakip gelemem ayip olur onanda ok dedim bugün kız kardesimle oyle derlestik ben biraz agladim özlediğim icin her yaz ben gidiyorm iki cocukla onlar hic gelmiyor esimde soyleniyor onlar niye gelmiyor diye bu sefer esim bi kac kez aradi gelin diye annemde kız kardesime demis iste kızım benim gelmemmi istemiyor damat gel diyor onun icin gitmicem diyor kiz kardesimde soylemzdi annemle biraz tartismislar ondan dedi ben hergun agliyorm ozlemden goruntu ariyorm hep agliyorm daha nasil belli edeyim gelin diye depremde iki cocuqumu kaynana biraktim bi basima oraya gittim erzaklarla hicmi vicdanin yok anne kimse yardim etmezken barligin icinde diger kardeslerimden bahsediyorm ben kiraciyim altımi sattim 20 bin lira para verdim sirf zarar etmesinler diye bozdurup verdim bunlar dile gelmez ama hicmi gormuyor 

ben istiyormku ben kızımı özledim gidicem desin ben biletini keserim diyorm yok insan kızının evine gelirken izinmi yada davetmi ister cok çok kırgınım kiz kardesim sakin soyleme dedi ne yapicam bilmiyorm yigenimde dogdu bu arada 2 günlük oldu 

2 Cevaplar

+1 oy
(789 puan) tarafından
Genel olarak Anadolu insanlarımız rahat edemiyor kızlarının evinde. 

El evi gibi görüyorlar belki de o yüzden sen gitme bu sefer bekle o gelir muhakkak hiç anne evladını ozlemez mi 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bosvereceksın ağlama üzülme yazında gıtme insanlar değer vermeye gelmıyor 
(3,272 puan) tarafından
Cok haklisin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 504 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,462 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 776 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 761 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevaliss (456 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 516 göst.
27 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (50 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,505 soru

24,386,996 cevap

349,055 kullanıcı

...