0 oy
564 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (642 puan) tarafından

image

ustu şırıl sıkılam şuan aldığımda pişman oldum sırf bardakla su veriyorum koltuklara oraya buraya döküyor diye aldım daha kotu oldu :(

6 Cevaplar

0 oy
(5,234 puan) tarafından
Evet cnm bizimde vardı çabuk bozuldu Allahtan :) 
(642 puan) tarafından
Valla hep üstü ıslak koktuklar ıslak yerler ıslak :(
(5,234 puan) tarafından
Öyle ya kuzu ben sıvı geçirmez örtü almıştım onda oynuyordu kızım
(642 puan) tarafından
Benimki söz dinlemez arkamı döndüğüm gibi heryer su
(5,234 puan) tarafından
:))) unutur biraz oynasin
-Reklam-
0 oy
(1,241 puan) tarafından

Ne ki bu:D

(642 puan) tarafından
Musluk su akıyor ucundan
0 oy
(5,833 puan) tarafından

Ben sirf kendimi dusundugume o nalet seyi almadim kizima .:) surekli ust degis surekli halimislansin havlu sersen bez sersen camasir cikacak sirekli. Ayy ona harcayacagim vakti kendime harcarim

(642 puan) tarafından
İyiki almamissik ben dedim belki islatmaz her yeri lavabosunda yapar ne yaparsa bu sefer bardakları koltuklara yerlere koyuyor su doldurup içine heryere dökülüyor bu sefer de :(
0 oy
(20,307 puan) tarafından
Uyarin icin saol ben alirdim valla oynasinlar diye :D
(642 puan) tarafından
Valla cnm alma tavsiyem sana inan kafayı yersin her yer ıslak su doldurup bardaklara koltuklara döküyor
(20,307 puan) tarafından
:) bizim.kücük.oğlan su hastasi yaa
(642 puan) tarafından
Benim kızda öyle canım yazin günde 3 defa kuvetini doldururdum :D suyu iç diye veriyorum bakıyorum elleri bardağın içinde süt veriyorum yine süte sokuyor elini
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Nasıl oyuncak tam tersi görünce alaşım geldi 
(642 puan) tarafından
Su akıyor muslugundan canım çok islatoyorlar üstlerini valla koltuklar felan ıslak bardakalri tabakları çatal kaşığı falan var altına su dolduruyorsun
(1,420 puan) tarafından
Ay çok güzel aslında bırak kız yapsın inanki bir daha bu yasa gelmiycek canı içinde olsunda bnmki duvarları boyadı ne bilim bir şeyler kırar durur canı saolsin duvalarla baktıkca oğlumu görüyorum bir daha bu yasa gelmiycek yaparken çok mutlular çocuklar çünkü bizde zamanı da çocuk olduk
(642 puan) tarafından
Benim de duvarların hepsi kalem doğru gelmeyecekler ama ogretmezsekte bu sefer yalnis olduğunu bilirlermi o takılıyor aklima
(1,420 puan) tarafından
Bnde o kafadaydim eşim dedi iki gün sonra sen boya desende boyamıycak mesela Bi ara boyayla çok ilgileniyordu boyadı şimdi hiç boyanıyor bide kendi odasını boyatmasina izin verdim diğer odalar yasak :ad oyuncağı nerden aldin bu arada ☺️
(642 puan) tarafından
E bebekten aldım cnm 600 liraydı scooterla birlikte ikisini 800 e aldım scooter 500 du %60 indirim vardı ikinci ürüne indirimli geldi
(642 puan) tarafından
Benim eşim izin verdi aslında duvarları boyamasina kalem vermeme hatta akrabalar siz çok simartiyorsunuz diyorlar biz kulak vermiyoruz
(1,420 puan) tarafından
Oha çok iyi fiyata almışsın kız
(642 puan) tarafından
Aynen cnm takip et indirim oluyor fazla olmadı alalı geçen ay aldım hatta 600 du şuan 700 olmus
(1,420 puan) tarafından
Saol canim
(1,420 puan) tarafından
Kız ben aldım bugün 101 den ama şu yeri calismiyor
(642 puan) tarafından
Suyu yeterli doldurduguna eminmisin birde pik yok içinde kendin alıyorsun pilini
(1,420 puan) tarafından
Koydum canım zaten buda sanırım iade gelmiş mesela üstünde etiket felanda yok ay üzüldüm de ama iade etcm
(642 puan) tarafından
Et canım ben e bebekten almıştım 600 du indirimle 350 ye geldi bana
(1,420 puan) tarafından
Sn baya iyiye aldın şuan e bebekde 1000 TL bn 101den 419 aldım
(642 puan) tarafından
Aslında sıkıldı acaba dolap uygulamasından satsammi :D
(1,420 puan) tarafından
Bnce kaldır sakla onu 1 ay sonra geri ver çok sevinir şuan satsan bir daha almaya kalksan alamazsın o fiyat bugün bn iade ettim ama bnm aldığımda seninki farklı geldi bana
(642 puan) tarafından
Öyle yapım cnm sahol
0 oy
(9,173 puan) tarafından
Şu nerden geliyor koyma suyu icine
(642 puan) tarafından
Altına dolduruyorsun. Canım o pembe kısım varya ordan geliyor geri oraya gidiyor lavabonun deliğinden
(9,173 puan) tarafından
Koyma canım veya anlamaz dersen şu gelen yeri boz öyle oynasjn
(642 puan) tarafından
Anlıyor canım 3 buçuk yaşında su köy diyor :D

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 892 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 466 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Anonimmm (1,080 puan) tarafından soruldu
0 oy