0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (8,825 puan) tarafından
artık başla eğitime bende başlarım diyom  geciştiriyom çok gec kaldın diyolar öyle mi sizce 

7 Cevaplar

0 oy
(1,241 puan) tarafından
2 yaşına yeni mi girdi derdini anlatacak kadar konuşuyormu
(8,825 puan) tarafından
yeni.girdi anlatıyo bazı kendini eliyle gösterek
(8,393 puan) tarafından
Konuşmasına gerek yok inan sen konustukca onlar anliyolar benim oğlumda cümle kurmazdi 24 aylık filandi ama kelimesi vardı anlattım güzelce lazimlik aldım dedim buna yapcaksin artik ilk zamanlar çok altına kaçırdı ama pes etmedim sonra çok güzel alıştı şuan 30 aylkk iyiki geç olmadan alistirmisim diyorum
(8,825 puan) tarafından
tek kelime kulanıyo canım generlde istediği şeyi gösterir
(1,241 puan) tarafından
Benim kızımda 2 yaşına girecek de merak ettim konuşuyormu diye yaza bende başlarım inşallah su falan istiyor aslında
(8,393 puan) tarafından
Anladım canım ama bence suanb
 Başlama derim evin sicakmi bilmiyorum ama ortalık batabilir ben başladığım zaman yazdı.
(1,241 puan) tarafından
Bende ondan korktum ya halılar kurumuyor ev sıcak ama sürekli temizlik yapıp kafayı yerim herhalde
(8,825 puan) tarafından
su benimkide istiyo canım baya akılı bi ara ciş diyodu ama ben pek üstüne düşmedim kücük diye
(1,241 puan) tarafından
Maşallah canım hemen öğrensin inşallah kuzucuk
(8,393 puan) tarafından
Bnde 26 aylıkken felan başlamisim. 5 ay olmuş. Yani bence sende nisan gibi başla hem üşütmezde idrar felan kacirinca.
(8,825 puan) tarafından
tm canım sağol öyle yapcem birazdaha havaların ıyı olmasını beliyem
-Reklam-
0 oy
(8,393 puan) tarafından
Bencetam zamanı denemelisin çok geçe bırakma derim bende 24 aylıkken felan başlamıştım şuan 30 aylık oldu gayet de iyi oldu gidipkendi yapıyor gece altinada çok nadir kaçırdı 2 kez oldu altina bile yapmadı hiç.
(8,825 puan) tarafından
deniyem canım bende lazımlık var nasıl başlamalıyım
(163 puan) tarafından
Benim kızım da 25 aylık başlamak istiyorum ama hava soğuk hasta olur diye korkuyorum. Minnos_1 sen yazın mi başladın kışın mı
(8,393 puan) tarafından
Canım benn ekimde başlamışım. 26 aylıktı oğlum. Zaten altına kaçırınca ben hemen degsitiriyordum usutmemeye dikkat ettim. Ama ozamanlar hava hala sicakdi. Şimdi soğuklar var tabi bide benim oğlan gündüz çiş yapmaya alışınca gecede hiç altına kacirmamisti benimki hasta olmadı hiç. Ama sende bence Nisan gibi başla istersen havalar biraz iyi olur
(163 puan) tarafından
Tamam canım sağol bem de soğuktan korkuyorum
0 oy
tarafından
Yo her cocuk birmi bebegin hazirmi o onemli mesela benimki hazir ama kış ve bir bebegim daha var daha 4 aylik zorlanirim havalarin ısinmasini bekliyorum 2,5 yasinda yaptikdan sonra soyler bazen kapinin arkasina balkona gider anlarim yaptigini gelme der utanir bazen kakam geldi der fln benimki hazir egitime mesela yazin soylemezdi hicbisekilde 
(8,825 puan) tarafından
benimkide ciş diyodu ama üstüne düşmedim şuan unutu söylemiyo
0 oy
(3,502 puan) tarafından
Bende ramazan da başlıcam ama nasıl olacak bilmşyorum ne zor şu tuvqlet işi 
(8,825 puan) tarafından
sorma bide akıl veren oluyo insanın hic uğraşası gelmiyo
(3,502 puan) tarafından
Bence hiç bahsetme çocuk ne zsman hazırsa öyle başla bezinin parasını onlar mı veriyor
(8,825 puan) tarafından
aynen canım
0 oy
(2,220 puan) tarafından
27 aylık hala devam
(8,825 puan) tarafından
anladım canım ben yarın bi denicem
0 oy
(5,594 puan) tarafından
Ben gec oldugunu dusunmuyorum. Benim bebegim de 27 aylik ve bezli. Su kis gunu baslamayi da dusunmuyorum. Nisan mayis gibi en erken baslarim. Size tavsiyem su soguk gunlerde baslamayin. Yerlere ve koltuklara iseyebilir. Temiz kiyafeti kalmayabilir. Surekli uzeri islandigi icin hasta olabilir.
(1,542 puan) tarafından
Kesinlikle katiliyor çamaşır kurumugor büyük sıkıntı yaşanır bu günlerde en azondan Nisan bekleyin hemde çocuk usudukce altına kaçırır sürekli
(8,825 puan) tarafından
aynen canım bende öyle düşünüyom öyle geç kaldın diyen cok başlasamı diyom
(1,542 puan) tarafından
Ben kızımı 2 yaş 3  aylıkken biraktirdim agustostu öyle rahat olduki halı felan hep kaldırdım çamaşır desen hemen kurudu şimdi  Allah'a şükür hiç kaçırma felan yapmıyor gayet güzel alıştı .en uzun bir haftaya alışıyor zaten
(5,594 puan) tarafından
Yok canim bence gec degil. Bende 2 yas gibi dusunmustum ama bebegim cok anlayamamisti. 27 aylik suan bazi seyleri daha iyi anliyo. Cevremdekilerde hep 30-36 ay arasi ogretmenin daha kolay oldugunu soyluyolar.
(8,825 puan) tarafından
işte onu düşünen yok camaşır cok gec kuruyo
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Benim oğlum da cuma girdi ikisine. Abisine de ablasına da 2 yaşına 2 hafta kala öğretmiştik ama bunda hiç denemedim bile çünkü hazır olduğunu düşünmüyorum. Az çok kendini belli ediyor. Kendini ifade etmesi lazım. Bezini gece pek ıslatmaması lazım. Bezden artık rahatsız olması lazım gibi gibi... En iyi siz bilirsiniz. Ben yaza doğru düşünüyorum bakalım
(8,825 puan) tarafından
yapıyo canım gece tabi yaşına girmeden önce ciş diyodu ben üstüne düşmedim bi.ara başlıyemi ama hazır olduğunu düşünmedim kaldı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,825 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 501 göst.
0 oy
9 cevap 186 göst.
0 oy
5 cevap 135 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tokyo (158 puan) tarafından soruldu

410,771 soru