0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından
Kızlar bu destek nasıl oluyor. Ücretin tamamını veriyorlar yoksa birazını devleet birazını biz mi veriyoruz nasıl oluyor bilenler yazsın lütfen. Ve destek ne kadar 

2 Cevaplar

0 oy
(2,492 puan) tarafından
ay bende merak ediyorum kızımı vericem ama malum cok pahalı
-Reklam-
0 oy
(4,699 puan) tarafından

Bir miktarını veriyor cnm şimdi gelir beni linç etmek için pusuda bekleyenler ama açıklayım ben engelliyim engelli raporum var geçen belediyeden sosyal kart çıkarmışlar bana onun için evrak götürdüm orda ki bayan demişti çocuğu kreşe verdiğin zaman kreş kayıt evraklarınla sosyal yardımlaşmaya git başvuru yap 4.5 binlira filan destek veriliyor dedi verdiğin kreşin ücretine göre ödeme çıkıyor belli bir kısmı. yalan yok bu hafta kreşe başlayacak oğlum ben evrakları götürüp deniycem 

(277 puan) tarafından
Bunda lincleyecek ne var.ki Allah Allah devlet veriyor canım. Bende sed yardımı alıyordum ama iptal olacak olsun zaten çalıştıktan sonra Allah'ın izniyle sorun olmayacak. Allah affetsin bende tamamını devlet veriyor sanmıştım canım.mesela kreş ücreti 8binse devlet ne kadarını veriyor
(4,699 puan) tarafından
O kadarını inan bilmiyorum cnm ben daha gidip başvuru yapmadım ama şunu söyleye bilirim eve giren maaşlar hesaplanıyor ona göre veriliyor
(277 puan) tarafından
Benim evime hiç maaş girmiyor ki.yani önce iş bulmam lazım Allah büyük çocuklarım için bir yerden başlayıp çalışmam lazım
(4,699 puan) tarafından
Sosyal yardımlaşma ile görüş cnm onlar detaylı bilgi verir illaki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 324 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 305 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,031 puan) tarafından soruldu

412,400 soru

12,415,391 cevap

44,999 kullanıcı