kızımın ismine ilk sdce ben karar verdim ama kimse beğenmedi koymak istedigim ismi derken annem nehir olsun dedi snra bnde aldgm tpkilerdn skldmdi esimle knstm oda annemn dediği olsun nehir güzel isim dedi tmm ozmn nehir eflin olsun dedim ona karar verdim erken doğum da yapınca degstrme olayı olmadı:) nehiri annem eflin i ben karar verdim sizce NEHİR EFLİN İSMİ NASİL CANLAR ??
Bence eflin canim: )
Nehir de Eflin de cok gùzel isimler ama telaffuzu zor gibi geldi bana ikisi bi arada olunca
Iki kızımın da adını eşim koydu Remiye ve Sahra üçüncüyüde yins esim koyacak Elif olacak Allahin izniyle inş
Ikiside çok hoş canim Nehir Eflin birlikte oluncada uyumlu olmuş
Kızımın ismi yağmur ben kendim koydum
Hamileyim kızım olcak adıda duru olcak eşimle beraber karar verdik ama bebek düşündüğümüz gün demistim duru olsun die eşimde sağolsun kırmadı beni
Kızım olsaydı ben koyacaktım ileride olursa yine ben koycam Adelya Serap. Serap annemin ismi
Güzel isim canim uyumlu. Bnm cocugum yok ama olsa bn koyardim kizimin ismini
Kendim koydum kızımın ismini zaten hani hep düşünürsün ya çocuğum olunca şu ismi koycam falan diye ben en baştan beri nisa dedim ve koyduk eşim de saygı duydu :)
ikisi bir arada zor soylenyo gbi isim guzel ama kizimn ismini esimle berbaer koyduk bizde esma ismi:)
Hande Lina olucak kızımın adı handeyi ben istedim linayi babası ortak koyduk :))
Nehir ismide çok güzel canım adıyla yaşasın prenses :)
Babası öykü istedi ben mina sonra kayinpederim izin vermedi mina ismine bende degistirdim nilda yaptım öykü nilda karar verdik sonra ona da laf etti ben koycam diye tutturdu. Öykünil eşim ve ben birleştirdik, zühre de kayinpederim koydu. Öykünil Zühre oldu ama hepimiz öykü diyoruz bi tek kaynana ve k.peder zühre diyor deli oluyorlar :D
Kızımızın adını eşim Dilruba koydu :)
Kızımın ismini kaynanam oğlumun ismini kayinbabam üçüncüsünü de biz koycaz allah nasip ederse inşallah oğlumuz olacak eşimle iki isim dusunuyoruz
Güzelmiş canım adıyla büyüsün inşallah :)
1,489,179 soru
24,340,779 cevap
346,038 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın