Ben eşime almadım canım eşim bugün çarşıda indi çiçek alayım demiş 600 TL demiş vazgeçmiş kendi kendine boşver deyip künefe almış en azından beraber yeriz boğazımıza gider diye öyle canım kutlamadık yani
İlk 2 sene aldı sonra istemedim
Instegrama bakiyorum cicekler takılar havada ucusuyor buraya bakiyorum aynı sekilde benim kocada gelirken cips almiş yiyelim diye saka bir yana biz kutlamiyoruz
Beş yıldır evliyiz. Böyle günlerde bişey almayız, birbirimizden bişey beklemeyiz. Sıradan birgün. Kocam ilgilidir,sefkatlidir, sevgisini hissettirmedigi kelimelere dokmedigi bı gün bile yoktur. Bu bana yetiyor.
Ama bugun görümcem bana çok şık bı kıyafet aldı. Beklemedigim bişey olduğu için çok şaşırdım aynı zamandan çok mutlu oldum.
Benim için sevgililer günü anlamsız bir gün eşimde sevmiyor bu günü müslüman olmayan bir insan çıkıp demiş ki bugün herkes sevgilileriyle birlikte olsun gezsin tozsun eğlensin onun dediği şeyle herkes 14 Şubat'ı hediye alarak kutluyor bence saçma bir şeyy bir insanın dediği şeye neden bu kadar önem gösteriyoruz kii..
1,511,955 soru
24,662,950 cevap
366,837 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın