0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (1,684 puan) tarafından
Artık bir ay oluyo dahada belirginlesmeye basladı gun içinde en en az 3 kez goruyorum ilk fotograflar ve videolara bakiyorum hastandeykenden varmış şaşılık ama farketmemiçtim o zaman cok belirgin deöildi donup bakiyorum eski videolarda kayit olmusmuş netden baktığmda doğuştan şaşılık ameliyat gerektirimiş 6 ay 1 yaş için , doğuşdan olmayanalrsa gozlukle duzelirmiş doktora goturecem burayada sormak istedim anneler ameliyat olmasın dua edin kizima

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Göz doktoruna götürdünüz mü
(1,684 puan) tarafından
Yok canim gotureceğiz bugün cok daha rahatsiz etdi beni
 Aylik kontrola goturduyum doktora değil de direk goz doktorunamı goturmem gerek
tarafından
Göz doktoruna muayeneye götürün siz
-Reklam-
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Şaşılık değil bence göz kayması canım bizde 1 yaşından beri gözlük kullanıyoruz kac yaşında kiziniz
(1,684 puan) tarafından
1 aylik canim. Bilmiyorum artık goz kaymaısmı şaşılıkmı oluyo bu, kayıyo evet ama hergun 2 3 defa bazen 4 defa goruyorum belirginlesiyo artık.
(1,519 puan) tarafından
Yok çok normal o aylar da kayma olması , biz 3 aylıkken ilk göz kontrolüne götürdük o zaman dahi doktorumuz bu aylar da normal oyle bir ihtimal dahi olsa şuan teşhis edilecek ay değil dedi yaşında tekrar gittik , sizin kiziniz içinde cok normal süreç yine de gidin içiniz rahat olsun tabi
(1,684 puan) tarafından
Tabiki gidecem canim ama bilyorum kesin teşhis koyamacaklar umarım normal bir süreçdir
(1,519 puan) tarafından
Hayirli haberler alın saglicakla buyutun insallah <3
(1,684 puan) tarafından
Allah razı olsun canim
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Cnm şuan daha çok küçük doktor 6 aya kadar normal diyor sen götür için rahat etsin 
0 oy
(789 puan) tarafından
Doktorum baana 3 ay kadar sürede şasi olabilir dedi ama gosterin
(1,684 puan) tarafından
3 ay bekleye bekleye için içimi yer doktor oyle soylese bile canim , oyle his ederimki binsorun varda bosuna bekleyip dahada kotulesir durum ondan korkuyorum ne varsa erkenden bilinsin yaa umsrım bosuna kaygilaniyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 208 göst.
0 oy
1 cevap 40 göst.
4 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
12 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hg99 (780 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tgrlsima (191 puan) tarafından soruldu

404,899 soru

12,129,346 cevap

36,496 kullanıcı

...