0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde (1,934 puan) tarafından
Çapaktan göz nezlesiydi şimdi uyandı tek gözü kapalı nasıl açocaö hastaneye götüreyimmş panik yaptım hemen yazın nolur annemi falan aradom açmadı

17 Cevaplar

0 oy
(11,012 puan) tarafından
Ilık çayla silebilirsin çapak için, göz iltihabı için etkilidir
(1,934 puan) tarafından
Teşekkür ederim kızlar çok panik yaptım valla öyle görünce biraz şişlik var ama geçmezse dr götürürüm.  Bugun özel dersi var 11 12 de havada çok soğuk götürsem soğuktan etkilenir mi gözü yürüme mesafesi 10 dk
tarafından
Ben kizimda eğer havuzdan falan mikrop kapmamissa goturmedim iki gün çayla sildm durumuna baktım çok şükür geçti zaten
(11,012 puan) tarafından
Uyudum da okullu çocuğum var benim onu yolladım bacım :) şimdi de yoldayım hastaneye gidiyoz.

Şişlik genel mi bi yerde yumru gibi mi?
tarafından
Hadi hayırli haberle gel
(11,012 puan) tarafından
Amin kuzum sağolasın
-Reklam-
0 oy
(6,485 puan) tarafından
Dalin sampuan  varsa  onla yüzünü  yıka sonra  temiz bir  bezle  sil
(1,934 puan) tarafından
Dalin alerji yapıyor bizde teşekkür ederim cnm açtım biraz
(6,485 puan) tarafından
Çok  şükür  cnm
(1,934 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim çok saol
0 oy
tarafından
Evde fizyolojik serum varsa temiz bir beze döküp gözlerini silin, eğer yoksa yüzünü yıkayın ya da silin çapak geçecektir.
(1,934 puan) tarafından
Saol canım sildim açıldı biraz ama şişmiş gözleri iyice bir şey olur mu
tarafından
Birkaç saate geçer şişliği baktınız geçmiyor doktora götürün bence, çocuğunuzun oyuncaklarını ya da oyun oynadığı nesneleri yıkayıp temizlemenizi öneririm çünkü ağızlarına aldıklarından olabiliyor çapak.
(1,934 puan) tarafından
Öyle yapıcam saol canım kreşten getirdi diğer oğlum ilk onda oldu geçen ayda buna benzer yaşadık ama kapanmamıştı şişmemişti bu kötü oldu baya
tarafından
İnşallah tez zamanda geçer geçmiş olsun
0 oy
(1,324 puan) tarafından
Çayla silin geçmiş olsun, yakınlar da kızımın da oldu 2 gözü birden çokta yoğundu. Hastanede göz yıkama yaptılar onla azaldı biraz.
(1,934 puan) tarafından
Çay suyu mu dün akşamki çay var olur mu
(1,934 puan) tarafından
Açtım gözünü saol canım şişmiş gözü bir şey olur mu ilk defa başıma geliyor izinde vermedim zaten kirpiğinin kenarlarında çapak var hala
(1,324 puan) tarafından
Birkaç gün sürüyor korkmayın, aile hekimine gidin damla yazıyor. Geçmezse acile gidin yıkama işlemi yapıyorlar çok artmışsa
0 oy
(7,464 puan) tarafından
Akşamki çay olur canım ilit onu gözünü pamuk ile sil sildigin pamuğu tekrar silme gözüne tek sefer sil at bidaha üstten silmek istersen yeni pamuk al öyle sil
(7,464 puan) tarafından
Bide ara ara sil pamukla geçer korkma kizimdada bı ara çok çapak oluyodu kapanacak kadar şişmedi çayla sildim silerkende bakım yapalım hadi diye söyledim oyun oldu öyle öyle geçti hafifti şişliği oda geçti siler gibi yap durdurabildigin kadar gözünde durdur pamuğu daha çabuk gecirir
(1,934 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim Allah razı olsun açtım gözünü izin vermiyor çok ağladı. Biraz şişlik var sol gözünde inşallah geçer geçmezse öğlen hastaneye götüreyim
0 oy
(10,695 puan) tarafından
Ilık su ve pamuk ile sil. Damla falan yoksa edve acile veya aile hekimine götür damla verir
(1,934 puan) tarafından
Açtım şimdi teşekkür ederim canım
(10,695 puan) tarafından
Benim ogullarimda öyle oldu geçen hafta
0 oy
(5,226 puan) tarafından
Çay çok iyi geliyor hemen dene 
(1,934 puan) tarafından
Çayla açtım teşekkür ederim canım benim
0 oy
tarafından
Evde serum fizyolojik varsa pamuga damlat sil, yoksa temiz su ile de olur ya da çay ile.
(1,934 puan) tarafından
Açıldı şişlik var sol gözünde inmezse hastaneye gideceğim teşekkür ederim canım
tarafından
Tabi gotur mutlaka ihmale gelmez gecmis olsun çok
0 oy
(11,222 puan) tarafından
Gecmis olsun kuzum sakin ol oncelikle.. geçen hafta aynısını bizde yaşadık kızımda. Artık resmen gözyaşı gibi sarı su akıyordu gözunden. Iki gözu de balon gibi şişti.. hafta sonuna denk geldiği için hemen babası acile göturdu iki tane damla vermişler onları damlatınca ertesi gune hafifledi, 3 gün içinde de geçti..

Şuan için ılık çayla sil dalinle yüzunu fln yıka. Doktor bize bunları soylemisti
(1,934 puan) tarafından
Çayla sildim açıldı kirpik kenarlarında duruyor izin vermedi fazla şişlik inmezse hastaneye gideceğim teşekkür ederim canım
(11,222 puan) tarafından
Inmez canım inmiyor bizde hafiflesin diye bekledik ilk basta baktık daha kötu oluyor hemen göturduk
0 oy
(17,934 puan) tarafından
Çay ile sil canım 
(1,934 puan) tarafından
Sildim geçti şükür inşallah yine kapanmaz
(17,934 puan) tarafından
Arada bir pamukla temizle canım ılık su ayarla temizle
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Canım panik yapma doktora götür solusyonla temizlenir damla verirler geçmiş olsun
(2,525 puan) tarafından
Ve canım evdeki herşeyi dezenfekte et evi havalandır yastık kılıfk oyuncak vs çünkü bu tarz şeyler tekrarlatıyor özellikle yastık kılıfı gerekirse her gün değiştir
(1,934 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim açtım gözünü çayla
0 oy
(1,100 puan) tarafından
Ilık suyla yakmayan bebek şampuanıyla yıkayabilirsiniz göz doktoru önermişti
0 oy
(21,106 puan) tarafından
İlik suyla sil canim sakin ol enfeksiyon filandir ilac verir belki 
(1,934 puan) tarafından
Kreş hastalığı bıktım şu kreş hastalığından her hafta bir şey çıkıyor mutlaka. Evde duran oğlumun bağışıklığı çok düşük aşırı etkileniyor birde mız mız zaten sürekli . Açtım gözünü canım teşekkür ederim
0 oy
(3,899 puan) tarafından
Çayla pansuman et yalnız enfeksiyon kapmış. Damla ve antibiyotikler göz merhemi olmadan geçmez. Benim oğlumda aynısı şuan. Çayla geçer dedim 2 gündür geçmedi. Doktora götürdüm. İlaç bir günde etki etti. Çok geçmiş olsun. Yastık kılıflarını sürekli değiştir ve aynı havluyu kullanma çocuğa. 
(1,934 puan) tarafından
Çayla açtım canım oğlumun biri kreşe gidiyor ordan getirdi sanırım ilk onda oldu ertesi günü bu oğlum kreşe giden oğlumda kapanmadı şişlik yok ama bu oğlumun gözü kapanmış sabah aklım gitti hafif şişlikte var . Öğlen götürücem hastaneye
(3,899 puan) tarafından
Çay geçirmiyor yani, hafifletiyor evet.
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Gul sulu su ya da cay suyu ole pamukla temizle acilinca da netira goz damlasi kullan mutlaka.
0 oy
(53,269 puan) tarafından
cay la pansuman yap .doktora gotur oda salgin kizim.ve arkadaslari hep oldu
0 oy
(21,292 puan) tarafından
Enfeksiyon olmuş galiba. Biz de yaşadık. Hem. Kendim hem çocuklar. Doktor antibiyotikli damla krem falan veriyo geciyo hemen . Gidin tabi doktora 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 209 göst.
22 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ipek41 (7,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 509 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 472 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Musab (1,055 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,692 soru

23,764,886 cevap