Kundaklık dediğin tam olarak ne bilmiyorum ama battaniye almalısın çok lazım oluyor. Ağız mendili ekleyebilirsin eğer sadece giyim kıyafet olarak soruyorsan. Aldığın aylara dikkat et bebekler çabuk büyüyor
10 tane alt üst takım fazla gibi gwliyor bebwk hemen büyüyormuş ya canım hangi beden alcan bilmiyorum tabi 3-6 ay alırsan baya bi giyer.
Bence bi tane daha battaniye al bebek kirletir falan yedekte olsun canım 3 tane kundaklık yeterli bence
Agiz mendili al eldiven al
Bizim yoremizde ilk bebeğin eşyalarını annemiz alır. Sizde öyle değilmi? Değilse hiç çevrenizde büyüğünüz yokmu bebeğe neler alınacağında yardımcı olurla ;)
Canım bebekler çok hızlı büyüyor bi boy büyükle değiştir bence bi kısmını. Ben zıbın almıştım yeni doğan ve bi büyük 8 9 tane daha onları tam giyemeden büyüdü bi büyük almaya başladım. Giysilerden fazla fazla alma lazım oldukça almalısın bebeğinin büyüme hızına bağlı olarak. Ama battaniye ve muslin çok lazım oluyo onlardan bi kaç tane al.
Muslin bez ortulerden de al bence ben encok onlari kullandim biyere gittiginden serer cocugu yatirirsin yikadiginda ona kurulayabilirsin pusetin ustune ortebilirsin cok amacli çokta kullanisli yazin ustunu hep o ortuyle orttum tek alt pijama ayaksiz olanlardan 3 6 aylik olanlardan 4 tane alabilirsin corap alacaksan ust kismi lastiksiz al bence benim kizin bileklerini cok sikmis kilotlu corap ta alabilirsin
401,984 soru
12,034,170 cevap
36,262 kullanıcı