Benim ki kıyameti koparıyor bende zaten eskisi gibi giyemiyorum daha usluplu tercihim ama tabi insanin arada gözü kayıyor giyinmeye valla yalan değil ama gel gör ki yasak bana eşime kalsa çirkin olmam için elinden geleni yapar kimse bakmasın diye sizde durumlar nedir çokmu bunaltiyor eşleriniz yada yasak varmı herseye
Benim eşim Giyinmeyi bakımlı olmayı spor yapmayı çok seviyor onun için bende giyiniyorum bir sıkıntı yapmıyor zaten kapaliyim nasıl giyinmem gerektiğini adabini biliyorum yani ona laf soylettirecek açık bir kapı bırakmıyorm adabini bilince bence kimse ses etmez
Önü acik ve dar olmadigi sürece karismaz
Herşeye karışıyor cnm makyaj yapmama bile kızar
Hayır canim çok şükür sevgiliyken sürekli kavga ediyorduk normal pantolon giysem bile düşün evlendik şimdi alışverişte aşkım bu sortta güzel bu etek de diyor düşün nedeni de sevgiliyken hep yanında degilmisim şimdi yanindaymisim: )
Valla çok karışmaz aslında ama hamileyken hep tunik tarzi giydim daha genis bol şeyler giydim hiç pantolon nile giymedim. Simdi doğum yaptım 3 ay oldu şimdi de uzun giy diyo bi yere gidince montunu çıkarma falan diyo alıştı sanırım:D
Tesettürlüyüm zaten canım. Makyaj da yapmam dışarı çıkarken filan. Eşim de karışmıyor haliyle. Ama arada renk tercihlerimde fikir sunuyor bence şu daha güzel filan diye. O kadarlık da olur diyorum yani :)
ben tesetturluym cokta dkkatli gyinirm ama esim hala karışıyo pantolonlarma genelde
Çok dekolteli olmayan ve popoyu kapatıcak şeyler giyiyorum canım öyle takıntısı var :) buralarda öyle şort kısa etekler falan zatenn giyilmiyo ama yazlık biyere gittiğimizde tatil falanda dahil askılımıda şortumuda mini eteğimide bikinimi falanda giyebiliyorum çok şükür yerine göre :)
Her şeye karışmaz yerine göre giyindiğim için sorun etmiyor eşim ama aşırı tayt gibi dar ve mini etek giydirmez tatilde filan giyiniyorum da normal sokak da izin vermez onun dışında pek karışmaz kıyafetime ben genel de açık giyinmeyi seviyorum ama yerine göre tabi
Herşeye karışır aklına gelen gelmeyen ama dinlemiyorum o ayrı :))))
Yine yaparım isteidgimi
Karıştırmam.
Benim eşimde karışır ama derki sana kot pantolon yakışmıyor der ben tayt giyerim ama üstüme uzun tunik giyerim tatile gittimzde karşımaz bikinide giyerim şortta ama oturdumuz yerde akrabası cok bide eşim doğulu onlar hep kapalı bi ben acığım laf söz olmasın der giyimine dikkat et der makyaj yapmama falan karışmaz da ben sevmem makyajı. Yapmam kolay kolay
Ayy çok şükür giyinmeme makyajıma karışmaz çok şükür ailesi ve akrabaları elit insanlar :) ve öyle eşlerine karışan sıkan adamlar dışarda bakımlı bir bayan gmrünce möl möl bakarlar :D sinir olurum öyle insanlara
Ben kapaliyim ama aşırı yapanlardan değil eşim de imam adayı inşallah tüm sülalesi çarşaflı ama eşim bana hiç karışmaz dar bol hiç karışmaz kıskanç ama kıskançlık yapmaz öyle
Benim eşim moderndir karışmaz bende açık giyinmeyi sevmiyorum
Tek Giydiğime degil herseyime ayni anda yatmak oturmak o nerdeyse ben orda bensiz bi yere gitmez benide göndermez bi yönden iyi bi yonden daraliyorum hayirlisi diyorum :))
Evt pantolondan nefret eder hiç giymedim zaten kapaliyim pardesu nun altına bile birakmaz
Pantolon aşka giydirmez bnde giymem
Renkli şeyleri sevmez aslında severde evde giy der
Memnunum ama yalan yok
Herşeye karışır alışverişe gittiğiniz zaman o beğenir ben giyerim zevki güzel allahtan dar pantolon kısa tişört yasak sürekli elbise etek giymemi istiyor yazın giyiyorum ama kışın soğuk diyorum pantolon giyiyorum üstüne tunik tarzı şeyler
Karısmaz kapalıyım zaten. Acıkken de karısmzdı
1,493,201 soru
24,397,996 cevap
349,911 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın