Benim ki kıyameti koparıyor bende zaten eskisi gibi giyemiyorum daha usluplu tercihim ama tabi insanin arada gözü kayıyor giyinmeye valla yalan değil ama gel gör ki yasak bana eşime kalsa çirkin olmam için elinden geleni yapar kimse bakmasın diye sizde durumlar nedir çokmu bunaltiyor eşleriniz yada yasak varmı herseye
Eşim aşırı kiskanctir tesettürlü biriyim giyimime çok dikkat ederim normalde ev haricinde evdeki halime bile karışır yani o derece kıskanç hele ki gündüz perdeler açıksa açık saçla bile durdurmaz bunu aşacağını düşünüyorum 2 buçuk senelik evliyim daha rayına oturtamadi bazı şeyleri henüz zamanla inşallah geçer bu huyu:)
Aman benimkide esnaf kendi satıyor bayan giyim getirir bana bazen Bi bakarım kolları bosbol kendi bosbol hah bu iyi oldu der kendim m bedenim tutar bana xl getirir :)) azcık bol olunca olmuyor çok bol olacak.
Popom ve göğüs dekoltesi kapalı olucak birde kolsuz falan o da yok önceden çok karisiyodu da artık kızmıştı şekilde giyiniyorum diye laf edemiyo :)
Asla karışmaz şort elbise bikini mayo hepsini giyerim yeri ve zamanını bilirim.1 gün olsun demedi birşey ben boyleydim karıştırmamda zaten bu sekil gördü beğendi
Valla askılı falan açık ben giyinemem öyle alıştık küçüklukten beri ozenmiyorum da zaten şahsen eşim kızıyor süslü puslu çok seviyorum mesela kaç kez otobüsten inip yarı yolda geri eve gitmişligimiz çok vardir =D
Eşim sen giyinmen gerektiğini biliyorsun karışmama gerek yok der anne tarafında pantolon üstüne tunik kaynanam tarafında etek yerine göre
404,042 soru
12,103,961 cevap
36,422 kullanıcı