0 oy
1,544 göst.
Aile kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Benim ki kıyameti koparıyor bende zaten eskisi gibi giyemiyorum daha usluplu tercihim ama tabi insanin arada gözü kayıyor giyinmeye valla yalan değil ama gel gör ki yasak bana eşime kalsa çirkin olmam için elinden geleni yapar kimse bakmasın diye sizde durumlar nedir çokmu bunaltiyor eşleriniz yada yasak varmı herseye

26 Cevaplar

0 oy
(1,114 puan) tarafından

Eşim aşırı kiskanctir tesettürlü biriyim giyimime çok dikkat ederim normalde ev haricinde evdeki halime bile karışır yani o derece kıskanç hele ki gündüz perdeler açıksa açık saçla bile durdurmaz bunu aşacağını düşünüyorum 2 buçuk senelik evliyim daha rayına oturtamadi bazı şeyleri henüz zamanla inşallah geçer bu huyu:)

-Reklam-
0 oy
(53 puan) tarafından

Aman benimkide esnaf kendi satıyor bayan giyim getirir bana bazen Bi bakarım kolları bosbol kendi bosbol hah bu iyi oldu der kendim m bedenim tutar bana xl getirir :)) azcık bol olunca olmuyor çok bol olacak. 

0 oy
(9,655 puan) tarafından

Popom ve göğüs dekoltesi kapalı olucak birde kolsuz falan o da yok önceden çok karisiyodu da artık kızmıştı şekilde giyiniyorum diye laf edemiyo :)

0 oy
(5,940 puan) tarafından

Asla karışmaz şort elbise bikini mayo hepsini giyerim yeri ve zamanını bilirim.1 gün olsun demedi birşey ben boyleydim karıştırmamda zaten bu sekil gördü beğendi 

0 oy
(1,146 puan) tarafından

Valla askılı falan açık ben giyinemem  öyle alıştık küçüklukten  beri ozenmiyorum  da zaten şahsen eşim kızıyor süslü puslu çok seviyorum mesela kaç kez otobüsten inip yarı yolda geri eve gitmişligimiz  çok vardir =D

(1,146 puan) tarafından
Hahah Allah im ya mesela koca Kupeler  severim  wamp  giyinmeyi  özellikle hani bu varya gelinevinde ki kupeler  tam benim tarzim  hepsi  =D
(758 puan) tarafından
Gelinim mutfakdada takilanlarmi onlarina yakisanida takiyo yakismyanida :) bnde abarti suslu seyleri severimm vala
(1,146 puan) tarafından
He gelinim  mutfaktaydi  =D  valla mesela sade giyinip genelde  takı ve aksesuar la patlatmayi severim evde bile küpe kolye  yapıyorum bazen oturdugum yerde aklıma bişey geliyor  hemen yapıyorum =D
(758 puan) tarafından
Kiz senin burcun ne kendi huylarima benzetiyorum seni seninkide sikayetcidir valla benimkide sikayetci bn markete bile giderken dikkat ederim ustume basima bi ton firca yerim gelesiye kadar huyumuz kurusun :)
(1,146 puan) tarafından
Benim yay burcum =D
0 oy
(749 puan) tarafından

Eşim sen giyinmen gerektiğini biliyorsun karışmama gerek yok der anne tarafında pantolon üstüne tunik kaynanam tarafında etek yerine göre 

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 626 göst.
16 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Buket masal (2,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 506 göst.
2 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,042 soru

12,103,961 cevap

36,422 kullanıcı

...