0 oy
239 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (229 puan) tarafından

İyi akşamlar arkadaşlar

Çocuğu influenza olan var mı ?

Nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz?

Birde kaç günde geçti ?:(

Kizimin gece öksürüğünü kesemediler onca ilaç kullanıyoruz etki etmiyor :O

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gece öksürüğünu şıp diye kesen mucizevi bir kür var ben hep kullanıyorum çocuklarıma 
(229 puan) tarafından
Neymiş canım bize de söyle
tarafından
Birkaç sarımsağı iyice ezip üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekle gece çocuklar uyuduğunda ayaklarının altına sürüp üstüne çorap giydiriyorum mucizevi bir şekilde kesiliyor öksürükleri bu arada ikisi de doğal olmalı
tarafından
Bu yağı küçük bir saklama kabında buzdolabında aylarca kullanabilirsin bitene kadae
(229 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(12,669 puan) tarafından
Enfluvir başladınız mı tek çözüm o influenzada
(229 puan) tarafından
Dün başladık canım bi de iğne verdi doktor
(12,669 puan) tarafından
Üç günde kesilir canım merak etme
(229 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkürler
0 oy
(4,452 puan) tarafından
Geçen haftadan beri öksürük ve ateşi vardı. İnfluenza dedi doktorumuz, ciğerler iyi dedi. Hava makinesi yaptık, ateş düşürücü kullandık. 10 güne kadar ateş devam edebilir dedi ama şükür 3. gün ateş toparladı. Öksürüğü de azaldı 5. günle beraber. Ekstra başka birşey yapmadık. Burnu çok tıkandığı için burun spreyi kullandık bir de. Bu arada öksürük şurupları öksürüğü kesmez aslında demişti doktorumuz, daha çok öksürterek içeride balgam vs varsa çıkmasına yardımcı olur demişti. Aklında bulunsun. 
(229 puan) tarafından
Peki canım öksürük kendiliğinden mi geçti
(4,452 puan) tarafından
Evet. Oğlum pekmez falan yemediği için veremedim. Hava makinesinin çok faydası oldu. Bir de bir iki sefer istifra etti, o arada balgamı çıkarttı. Sonra öksürük azaldı baya.
(229 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler
0 oy
(586 puan) tarafından
İki hafta oldu geçmedi hiç bir şekilde. Aşırı derecede balgam attırıyor bu hastalık. Ben ömrüm hayatım boyunca böyle bir şey görmedim. Bol limon soğan sarımsak kürü var olmadı. Zencefil limon olmadı. Ayva yaprağı Kekik havuç limon olmadı. İlaç fayda etmiyor ki bunlar etsin. Hava almaktan mahvoldu benim çocuklar
(229 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşaAllah
0 oy
(1,751 puan) tarafından
oglumunda öksürügü kesilmedi krizlere giriyordu 2 gece hastanede yattik oyle toparladi
(229 puan) tarafından
Benim kızım da öyle :( öksürük uykudan uyandırıyor başladığında bitmiyor...suan iyi mi çocuğun canım ilaç kullanıyor musunuz
(1,751 puan) tarafından
2 ay önceydi canim duzeldik nebulizator var mi
(229 puan) tarafından
Yok canım
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Şurubunu kullandık 5 gün. Ama 1 hafta ağırdı. Sonra 1 hafta daha hafif şekilde sürdü.  Burnu çok tıkadı gece soğan kestim hep ve buhar makinası açtim onlar iyi geldi. 
(229 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(3,342 puan) tarafından
Geçen ay biz yakalandık bende öksürük vardı ama çok şükür oğlumda olmadı ben kendim için pekmez tereyağ yaptım o rahatlattı kızın kaç yaşında, bebek değilse yap canim ise yarar. Komşuda yakalandı onun çocuğuna hava veriyorlardi 
(229 puan) tarafından
3.5 yaşında canım onu da deneyeyim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hll (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
20 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
0 cevap 28 göst.
20 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,404 puan) tarafından soruldu

404,857 soru

12,128,107 cevap

36,491 kullanıcı

...