0 oy
259 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (338 puan) tarafından
Hamileliğimin son zamanları karnimda kolumda bacağımda kararma fark ettim doğum yaptım sezeryan oldum.gecer sandım kaldı geçmedi. Çok beyaz tenliyim Pamuk gibi karnim vardı.simdi her tarafım esmer geçer mi artık böyle mi kalır.3cocuk  doğurdum böyle bir şey yaşamadım ilk defa böyle oldu 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadr oldu doğum yapalı
(338 puan) tarafından
16 gün etti
-Reklam-
0 oy
(2,886 puan) tarafından
Ay benim de öyle oldu ya hele başlarda iyice esmerdi özellikle karnım şimdi biraz daha normalleşti ama hala koyu tenime göre.. 8 ay oldu neredeyse doğum yapalı sexeryan aynı şekilde.

Geçeceğine inancım geçti benim tüm.vucudumda min bir iki ton koyulasma oldu benim inanmiyor7m artık açılacağına:( beyaz tenliydim buğday oldum
0 oy
(602 puan) tarafından
Doğum yapalı 13 ay oldu. Biraz açılıyor rengi ama tamamen eski haline gelmiyor benim bikini bölgede karardı sen düşün yani ama geçmiyor
(870 puan) tarafından
AH AH  bnmde bıkını bolge komur gıbı oldu ne yapacam boyle utandım yemınle bune deddım yaa ben beyazım ben sıyah beyz oldm
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Üstünden çok geçmiş ama ben de sizin yaşadığınız durumu yaşıyorum. Vücudum bembeyazdı şu an karardı. Zamanla geçti mı kararmalarınız. Cevaplarsanız çok sevinirim :) 
tarafından
Canim ben cevapliyayim ..merak etme geciyor..2 ay oldu dogum yapali benim korkuyordum gecmez diye ama gecti cok şükür
(503 puan) tarafından
Benim gobegımde oldu. Gecti kese ile
(1,094 puan) tarafından
Benim genital bölge, koltuk altı, göbek ayaklarım ve diz kapalarım bile karardı. Bembeyaz tenim vardı buğday tenli oldum. Doğumdan sonrası için denemek için ürünler aldım umarım geçer. Kendime böyle hiç alışamadım
0 oy
tarafından
40ım ciktiktan sonra tamamen kararma gecti karnimdaki ...gecer canim merka etme
0 oy
(503 puan) tarafından
Kese yap canım benım gobeğimde öyle oldu kese ile gectı kırkım çıkmadan
0 oy
(1,950 puan) tarafından
11 ay arayla iki tane doğurdum keşke kararmayla kalsa pestilim çıktı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 158 göst.