0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (17,420 puan) tarafından

Bir adam sanırım 25 yaşlarında falan annesini babasını kız kardeşini yeğenini baltayla öldürmüş. Video görmedim ama kız kardeşinin beni öldürme balama yazık diye yalvarislari var :'( ne oluyor bu insanlara nereye gidiyor sonumuz. Millet kafayı yemiş. O insanlara da Allah'tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inseAllah 

4 Cevaplar

+2 oy
(790 puan) tarafından
Ayy duymamıştım çok üzüldüm yaaa :( düşünsene kendi katili kendin büyütüyorsun
(790 puan) tarafından
Hemde çok ya :(
-Reklam-
0 oy
(6,684 puan) tarafından
evet ben taniyorum.annesi bizim okulun muduresiydi.

annesini babasini kardesini ablasini ve yeğenini baltalamiș
(17,420 puan) tarafından
Böyle bir caniligi yapmak için insanın aklının başında olmaması gerek. Neden yapmış peki:(
(6,684 puan) tarafından
hastaymiș zaten.psikolojik sorunlari var
0 oy
(2,182 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah :( Allah sonumuzu hayır etsin geçen haftada bizim mahallede aynı evde kalan iki erkek arkadaş kavga ediyor diğerinin başını baltayla kesip balkondan aşağı atıyor sonra kendi atlıyor.Ülkede suçlular yargılanmaz suçsuzlar hapis yatarsa sonuç bu olur artık insanlarda şu düşünce oluştu 3-5 gün belki yatar belki yatmaz çıkarım.Herkesin belinde silah dolanıyorlar ortalıklarda eşkıya gibi.

0 oy
(6,842 puan) tarafından
Aman Allah ım bağımlı falanmı yani sağlıklı bir insan buna cesaret edemez yapamaz
(17,420 puan) tarafından
Bilmiyorum ki..yorumlarda anladığım kadarı ile katil olan sanırım sorunları varmış babası destek al demiş o da benim bir şeyim yok sen destek al demiş. Sonra da babasıyla annesi evlerini kızının üstüne yaptıklarını duyunca cinnet geçirmiş hepsinin öldürmüş. Yani ne kadar doğru ne kadar yanlış bende bilmiyorum yorumlarda öyle yazıyordu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 628 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 13,175 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 1,156 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 820 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yenianne_tugce (1,749 puan) tarafından soruldu

410,884 soru

12,364,655 cevap

41,882 kullanıcı