0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından
Kızlar bu hukuki bir sey mi. Kaç yeri aradım depozito istemiyorlar ama senet imzalatyrlar. Kafam çok karıştı senet imzalamanin amacı da eve zarar verirsem karşılamam içinmiş ama bu sened olayı sonradan başa bela olmasın. Bilenler yazabilir mi

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Daha ne cikarcaklar  merak ediyorum  10 bine ev tutuk 10 emlaka 20 bin ev sahibine verdik 6 tasimya  verdik yoruldum  yeminle ya bir canimz  var onuda alsnlae
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet eve zarar verirsen karşılamak için . Biraz riskli is
0 oy
(106 puan) tarafından
Kontrattan bahsediyorsun glba cnm evet onu her kiracı ister işlerini sağlama almak için en az bir yıl için biz artık imza çıkarken depozitoyu alamk için ve 1 aylık kirayı peşin aldilar 
0 oy
(225 puan) tarafından
Bilgisi olan anneler 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Senet değil kız o kira sozlesmesi :) işi resmiyete döküyorlar:) biz de yaptık bı yıl doldu ikinci yılı ağızdan konuştuk zammı yapmadık sözleşme:) aslında senin yararına bir yıl içinde zam yapamaz sana :) zaten ev tutarken bı kira pesin aliyolar o depozito oluyor eve zarar verirsen ev sahibi o parayı vermiyor:)) hatta biz sıfır eve geçmiştik ilk bix oturduk ev sahibi biraz malı ni sveen biriydi evde spot lamba oluyor ya kullandık yani lamba bu söndü zmn sonra 20 tane varsa 10 tane söndü onun parasını istedi bizden arayıp vermiştik;)) neler var nelr
tarafından
Yok o bildgmz senet artik senet yapılıyor malesf
0 oy
(4,432 puan) tarafından
Kontrat imzalanır ama senet olayını yıllardır kiracıları olan ev sahibi olarak hiç duymadım. Çok garip geldi bana. Depozito verip kontrat sözleşmesine yazın bence.
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Kira sözleşmesi olabilir bende ev sahibiyim yeni kiracı gelecek sözleşme imzalattik.herhangi bı sorun olduğunda evden çıkması için en az 1 yıllık imzalattik 1 sene içinde sorun olmazsa bı dahabyapmicaz 1 yıllık yaptık sadece.bundan önceki 2 kiracimizda da ailemici şiddet vardı evdeki kapıları kırdılar çünkü ve yaptirmadilar.inun için buna mecbur kaldık 
(225 puan) tarafından
Canım onun amaci evdeki eşyaların zarar görmemesi için değil mi. Yani görmediyse su elektrik gaz borcunu kapatıp çıkabilir aksi halde bu kira senedi eğer zarar varsa onu gidermek için değil mi. Benim konuştuğum emlakçı şey dedi mesela 7bin ev kirası 7×12 neyse o miktarda sened imzalayıp çıktığınızda senedinizi sizi verecegim dedim
(1,622 puan) tarafından
Yo bizim yaptığımız o değil biz kapora falan almıyoruz sadece 7 bin lira boya parası aldık o sadece çıkarken kapıyı çekip gidecek ilk kirayi da başta aldik çıkarken kira vermicek mesela

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 772 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mhmd8mrn (7,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 95 göst.
26 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Princess_s mother (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 832 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 417 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ygmur21 (28 puan) tarafından soruldu

403,372 soru

12,082,605 cevap

36,359 kullanıcı

...