Cnm benimde bu hafta mahkemem var adam imza atacak mi bilmiyorum şuanda çekismeli dava benim , avukatım imza attircakdi bakalam bak sakın hiç bı hakkından vazgeçme çocuğunun geleceği onlar bak , bu adamda cimri hiç parasını vermez ama Eşek gibi vericek nafaka veriyor mahkemeyi kaybedeceği için onun oarasinida vercek ben düğünde takılan ceyrekleri evlendigimizde bozdurmusdu soledm avukata düğün videolarıni aldılar şimdi mahkemede onu isticekler bide mehri parası var bileziklerde şuan bende zaten avukatn banada diyo hiç biseyden vazgeçme bu adam istediğini yapacak diyo sen vazgecme ben halletcem dio kök sokduruyo ona şimdi avukatım, benide tehdit ediyor çocuğumla velayet davası açsa bile çocuğu şuan küçük anne bakımına muhtaç devlet direk velayeti şuanda reddeder bebeğin küçük olduğu için. Oğlumun baabsi çocuğum görüş gunlerinde oo bana neler ediyo ne kavgalar cikario utanmadan dio bileziği ver kuzenimin düğünü var ona takcam ben vermedim oğlumun hakkı o ve bana dioki.mahkemeden snra bu cocuguda gözüm gormicek 3 yaşına gelir babasını tanirsa yaninda olurum dio bende velayet için korkuyorum ama şuanda küçük oldugu için verilmez