0 oy
522 göst.
Aile kategorisinde (55 puan) tarafından
Hanımlar merhaba öncelikle 34 haftalık hamileyim ve sıcaklardan dolayı çok odemim oldu kendimi cidden iyi hissetmiyorum fiziksel olarak ve ağirlastimda neyse bugün éşimin babasının amcasının torununun düğünü var bu kız bizim düğünümüze gelmedi bizde bir yıllık evliyiz ve hiç tanışmadım annesi gelmisti düğünümüze sadece .Bugünde eşim dedi gelcekmisin düğüne dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum kapalı alan kalabalık oturcam saatlerce rahatsız olurum eşimde tamam dedi .Kaynanamlari almis düğüne gitmek için kaynanam eşime kızmış işte niye gelmiyor herkesin gelini geliyor buarada dün pikniğe gitmiştik işte demis pikniklere gidiyor rahatsız olmuyor burada niye olacak falan eşimde beni aradı dedi işte gelmedin senin yüzünden ben laf yedim .kızlar piknik açık alan istediğim zaman yürüyorum soguk dere var ayaklarımı sokuyorum ödem iniyor siz olsanız kaynananiza bisey dermiydiniz sizce kim haklı 

20 Cevaplar

0 oy
(2,541 puan) tarafından
Bu Kaynanalar da her poka karışmasa olmaz bende gitmezdim hamileyken bı yere ben son aylar köye bile gitmedim hamile insan düğün de nasıl rahat edecek. Hep kendilerini düşünürler eşinde ergen gibi anasına cevap verememis mi karım hamile rahatı olmaz sandalye tepesinde diye 
(55 puan) tarafından
Gercekten herseye müdahale etmeye çalışıyor daha şimdiden işte bebek dogdumu kucağa alıştırma falan diyor sinir oluyorum . Dedim ben alistircam ilk bebeğim olacak ve büyüyor çocuklar hemen tadını cikarcam iyi sen bilirsin falan dedi sustu .Eşimde diyo ben dedim rahatsız ama iste konuştu falan bende dedim sende konusturtmasaydin gercekten sinir ediyor artk beni yani .
(2,541 puan) tarafından
Ohoo doğmadan böyleyse doğunca çok başın ağrır gülüm senin kucakta duruyorken öp kokla bol bol büyüdü mü durmuyorlar nasıl olsa :D ve inan zaman öyle hızlı geçiyor ki anlamazsın bile ne çabuk büyüdü benimki 4 buçuk yaşında geçen küçüklük kıyafetlerine baktım dedim bu sıpa buna nasıl sığıyordu :D
(55 puan) tarafından
Aynen öyle Rabbım sizinkini de bağışlasın .
(2,541 puan) tarafından
Amin canım cümlemizinkini
-Reklam-
0 oy
(7,566 puan) tarafından
Canım pikniğe gitmek istedi gittim. Canım düğüne gitmek istemedi gitmedim neden eşime tepki gösteriyorsun derim.
(55 puan) tarafından
Gercekten cok sinir oldum senin akraban tanıyorsun ben tanımıyorum bile o kişi benim düğünüme bile gelmemiş ben hamile ödem halimle neden geleyim kii zaten ayağıma olacak bir tane bile ayakkabım yok yani düğünluk o kadar ki şişiyorum.
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Sen keyfin ve kahyası kimseyi ilgilendirmez nereye gidip nereye gitmeyeceğin 
(55 puan) tarafından
Gercekten oyle sinir ediyor beni sanki zorundaymışım gibi evimiz ayrı bir olsa ne olur düşünemiyorum yani çok moralimi bozdu kalkıp eşimi doldurmaya çalışıyor bide.
(6,075 puan) tarafından
Hiç sinirin bozulmasın zamanı gelince laf arasında kimse bize napacağımızı söylemesin hoşlanmıyorum evimiz ayrı damımız ayrı diye söyle
(55 puan) tarafından
Evet söyleyeceğim zaten pikniğe gecen hafta onlarla gittik bu hafta eşimle gittik diye böyle yaptı zaten eminim 8 yaşında da bi gorumcem var biz piknikteyiz görüntülü aradi gorumcemde gordu ağladı falan kızı niye goturmediniz size ne zararı var falan diyordu telde eşime gorumcemde biz nereye o oraya onun korkusundan resmen eşimle bi yere gidemiyorum Vee beni abisinden  kıskanıyor sürekli ağzımı falan taklit ediyor işte bisey diyorum sana mı sorduk sen burnunu sokma falan diyen bir kız
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Senin değil de eşinin cevap vermesi gerekirdi kız hamile istediği yere gelir istediğine gelmez kimse karışamaz demeliydi
(55 puan) tarafından
Eşim demis ama diyor o konuştu yine . Kaynanam baskın olmaya çalışan bi karakter ama bu huyu beni soğutuyor kendinden gercekten . Pikniğe gecen hafta onlarla gittik bu hafta tek gittik ondan yaptı zaten eminim  cunku dün piknikte olduğumuzu duyunca hemen eşimi görüntülü aradi 8 yaşında da gorumcem var zaten biz nereye o da oraya gelmek istiyor o da ayrı baydı artk beni bide abisini bende kıskanıyor ağzımı.falan taklit ediyor gordu piknikte olduğumuzu bağırdı telden beni niye goturmediniz falan diye kaynanamin derdi de en çok ondan zaten .
(4,144 puan) tarafından
Boşver eşin konuştuysa kapansın gitsin eşine de söyle sen cevabını vermişsin gelip bana anlatma ister istemez annenden uzaklaşıyorum diye. Son zamanların kafana takıp stres yapma
(55 puan) tarafından
Kaynanama söylemiyim mi  pikniğe gittim açık alan yürüdüm ayaklarımı suya koydum rahatladım. Dugun kalabalık saatlerce oturcam ödemli halimle kendimi iyi hissetmiyorum zaten   evlenin kişi de benim düğünüme gelmemis bi samimiyetim yok diye
(4,144 puan) tarafından
Bence hiç konuyu bile açma önemsemiş olursun önemsedikçe de karışma hakkı bulur eğer o bişey derse açıklarsın yoksa kimseye kendini anlatmaya gerek yok
0 oy
(28,809 puan) tarafından

Kendimi hissetmiyorum.dedikten sonra konu kapanmıştır deseydin uzatmaya ne gerek saçma sapan her saniye iyi olamam deseydin demekki dün iyiydim bugün değilim uzatmayın deseydin

(55 puan) tarafından
Kaynanamin derdi başka gecen hafta pikniğe onlarla gittik bu hafta eşimle gittik 8 yaşında da gorumcem var piknikteyiz eşimi görüntülü aradi işte gorumcem bağırıyor falan kaynanamda  diyo bunu niye götürmediniz size ne zararı var falan gorumcemde 8 yaşında ama abisini kıskanıyor bana etmediğini bırakmıyor sürekli laf söylüyor ağzımı taklit yapıyor ağlattı beni kac defa böyle yaparak
(28,809 puan) tarafından
Terbiyesiz yetiştiriyorlae demekki çok ters öyle şeyler Allah hidayet versin
(55 puan) tarafından
Evet cok şımartmışlar tek kız en küçük diye
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Daha rahatsız olmasın girmesin onca kalabalığa demesi gerekirken. 
(55 puan) tarafından
Evet gerçekten tuhaf biri cok moralimi bozdu . Zaten gebeligi zor geçen biriyim bobregim de fazla genişleme var odemim var ama anlamıyor işte
(2,945 puan) tarafından
Eşinde suç ne diye senin moralini bozuyor. Annesine cevap verip geçmesi lazım. Boşver hiç takma bile.
(55 puan) tarafından
Eşime annen karışamaz işte ister gelir ister gelmem dediğimde de kusura bakma annem cok haklı dedi bana
(2,945 puan) tarafından
Ayip etmiş. Seni düsünmesi gerekiyor.
0 oy
(3,194 puan) tarafından
Burda eşinin cvbı vermesi lazımdı ne demek senin yüzünden laf yedim seni burda  asla ezdirmemesi lazım.. 
(55 puan) tarafından
Eşimde ayrı bi sinir işte kalkıp bana diyor ki kusura bakma annem çok.hakli .
(3,194 puan) tarafından
Allah sabır versin canım eşin savunmaması kötü olmuş kaynananda sürekli bundan faydalanıp laf sokmaya devam eder.. Sen fırsat verme tabi madem eşin savunmuyo sende kendini ezdirme
(55 puan) tarafından
Gercekten oyle artk sabrım taştı çünkü .
0 oy
(55 puan) tarafından
Post yukarı çıksın başka fikri olan yok muu kızlarrr
0 oy
tarafından
Suc aslında esinde kaynananda değil esin izn vermeyecektir konusturmasina ve savunacakti seni... kaynanana gelince bisey deme o konuyu açmadan anladığım kadarıyla eski kafa bizde hamile olduk bizde dogurduk hic böyle şeyler yapmadık olmadı vs diyerek üste çıkmaya çalışacak açıklama bile yapma şöyle oldu şu yüzden filan diye 
(55 puan) tarafından
Evet haklısınız teşekkürler.
0 oy
(1,427 puan) tarafından
Allah aşkına wsin deseymisya kadin hamile kapalı ortam nie seni arıyor laf gezdirdi yada hiç solemesymis sana allahim yaa
(55 puan) tarafından
İşte bana diyor kusura bakma ama annem çok haklı.
(1,427 puan) tarafından
Saysgiz düşüncesizlik üzülme sen bosver unut gitsin
(55 puan) tarafından
Haklısınız teşekkür ederim.
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Kapalı ortam hastalık bulaşsa kaynanmı bakacak sana eşinde sana laf söylemek yerine annesinin ağzına laf vermeyecek karım hamile hava sıcak kapalı  ortamda duramıyorum karım gelmesede düğün olur zaten anne diyecek ve bu konuyu sana hiç yansıtmayacak 
(55 puan) tarafından
Evet bide bana diyo kusura bakma ama annem çok  haklı
(2,535 puan) tarafından
Hiçte haklı değil sor bakalım sen gitmeyince düğün olmamışmı karı koca arasını bozan insanlara sinir oluyorum bide hamilesin seni üzmeleri zaten günah
(55 puan) tarafından
Gercekten eşim aradi söyledi cok moralim bozuldu bisey yemedim bile akşamdan boyle yapıyor soğuyorum bende belki ben abartıyorum ama evine gidip gelmek görmek istemiyorum artık ya çünkü benim annemde kaynana ben hayatta annemin gelinlerine niye gelmiyor oraya buraya ya da gelmedi vs dediğini duymadım demezde herkesin evi ayrı isteyen istediği yere gelir isteyen gelmez
(2,535 puan) tarafından
Kaynanan kıskanç belli kendini gaza getirip eşinle kavga etme konuş eşinle piknikle bu bir mi de hastalık var de kapalı ortam de yoksa gelirdim de  Rabbine sığın duâ et hamile kadının duası kabul olur derler özlellikle doğuma girince edilen iyi niyetli dualar daha makbul derler Allah'ım eşinin içine ferahlık kaynanın diline kilit vursun merhamet versin
(55 puan) tarafından
Evet çok kıskanç biri ben evime ne eşya alsam gidip ya aynisini alıyor ya da daha iyisini  kimseyle samimi olmamı istemiyor kendisinden başka eşime de surei arkamdan biseyler diyor galiba çünkü eşime neden beni savunmadın hamile vs demedin deyince bu sefer haklı başka zaman hep seni savundum ben bisey dedirtmedim ama bu sefer annem hakkı diye sana diyorum dedi .
0 oy
tarafından
Valla ben hamileyken banada diyodu gel filancanin bilmem neyinin evine gidelim.bende kabul etmiyordum.bana nazar değer diyorduk hep.sende dusuk riskim.var de
(55 puan) tarafından
Diyorum anlamıyor ki eski kafa bizde hamile olduk hic boyle seyler yaşamadık diyiyor habire ve zaten gercekten zor bi gebelik geçiriyorum böbrek genislemem oldu cok fazla acı çektim bana diyor ilk defa böyle bisey olduğunu duydum
tarafından
Kendi çıkarı için. İşte laf söz olmasın diye
(55 puan) tarafından
Aynn oyle ama arkamdan boyle seyler diyince ben soğuyorum aynı mahalledeyiz sürekli gidip gelmmei istiyor mesela hergun ama boyle yaptığı için gidesim gelmiyor kii artk gitmekte istemiyorum eşime de soyliycem
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Eşiniz sizden önce cevabı vermeli ki zaten hamilesiniz anlayışlı olmaları gerekirdi. 
(55 puan) tarafından
O da maalesef ki vermemiş kalkıp bide bana diyor ki annem çok haklı diye
(1,123 puan) tarafından
nesi haklıymış acaba? Şu sıcaklarda karnı burnunda hiç görmediğin birine ne diye gidecekmişsin?
(55 puan) tarafından
Aynen öyle ama işte millet dermiş gelin niye yok ee desinler hamile yani bu kadar. Vee beni en çok üzen kaynanamin pikniklere gidince bisey olmuyor demesi ne kadar kırıcı bu insanlar anlayamıyorum ben
0 oy
(238 puan) tarafından
Ah bu kaynanalar bende de. Var aynısı malesef beraber yaşıyoruz benim beyaz dediğime o kara der önceden susuyordum ama şimdi yavaştan tepkimi gösteriyorum bu seferde kötü oldum 
(55 puan) tarafından
İnanın artık kötü olmak umrumda deil oyle olunca daha çok şansı oluyor insanların çevremde ki herkes neredeyse kaynanasina ne gider ne gelir bayram seyran dışında o yüzden de bi problem yaşamazlar aynı mahalledeyim neredeyse hergun gidiyoru, gitmeyince cay a gelin falan diye illa çağırıyor cok pişmanım aynı mahalleden  ev tuttuğumuza
0 oy
(130 puan) tarafından
Sana en büyük tavsiyem delirme delirt bırak konuşsun cevap verme ama sen istediğini bildiğini yap eşine mi konusuyo konuşsun eşin sana bişey dediğinde amann boşver bunlar buyutulcek şeyler değil iyi değildim gelemedim de gec eşinle arani iyi tut asla annesi için düşman olma annesini sevmediğini belli etme  hep iyi şeyler konuş ama uygulama yapmak istemediğin şeyi asla bir kereligine bile olsa yapma yoksa arkası kesilmez bunlar da kendi aralarında didisip dursunlar erkekler çene sevmez bı sure sonra annesine ee yeter kızın bişey dedigi yok sen sorun cikariyosun demeye başlar sorunlu olan sen olma heo bahane üret hastayim çocuğum küçük vs o zaman sana eşin de bişey diyemez gönlünce yaşa bunlar tecrübeyle sabit ve hata yapılarak tecrübe edinildi şimdiki aklım olsaydı ahh cahillik işte 
(55 puan) tarafından
Cok guzel fikir vermişsiniz gercekten teşekkür ederim. Ama ben artk sürekli o kadını görmek sürekli gidip gelmek istemiyorum  mesafe koymak istiyorum yoksa herseyime karışacak benim
(130 puan) tarafından
Rica ederim canım öyle yap o zaman bahaneler uydur dediğim gibi yap yani istemiyorum sevmiyorum demek çok kolay ama maalesef bizi suçlu durumuna düşürüyo kocalarimizin gözünde  hakliyken haksız oluyoruz bak gördün mü senin karın bizi istemiyo diye diye dolduruyolar kocalarımizi sonra bunlarda gelip bize patlıyolar Kaynanalar da istediğini elde ediyo maalesef inadına mutlu olmak lazım ki istediklerini onlara vermeyelim kocanla mutlaka arani iyi tut tatlı tatlı konuş yaklaş dişiliğini kullan erkekler böyle şeylere dayanamaz nereye çeksen oraya gidiyolar zaten
0 oy
(410 puan) tarafından
Bnm kaynanam gibi herkesi biz yönetelim kafasında demekki, yorumlarda okudum küçük görümcen varmış bnmde ,10 yaşında kaynım War onun korkusundan bir yere tek gidemiyoruz her çıktığımızda görüntülü arar beni neden gotrmedinz diye gına geldi nasıl kurtulacaz bu zihniyetten 
(55 puan) tarafından
Valla aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki ama hamilelik hormonlarından mi neden bilmiyorum artk çekemiyorum yaa ne gorumcemi ne de kaynanamin patavatsizliklarini ben merkezciligini
(410 puan) tarafından
Ben çok kez tartıştim çok kez laf anlatmaya çalıştım anlamadılar bildiğin gurursuz arszlar.. bnde takmamaya karar verdim eşimle aramı iyi tutmaya çalışıyorm.. ama eşimin payida var laf getrmez bana
0 oy
(1,969 puan) tarafından
Ben hamile değilsem bile istemiyorsam gitmem. Kimi ne ilgilendirir ki. Daha yeni evliydik eşimin kuzeninin düğününe bile gitmedim. Işten geldim çok yorgundum istemedim gitmedim. Oda bizim düğünümüzde yoktu zaten. Kimsenin karışmaya hakkı yok. Eşin de niye sana telefon açıp soyluyo ki. Deseydi annesine hamile kadın ayakta duracak hali yok her şeye karışma diye. Kocalarınızın pasifliği yüzünden oluyor bunlar hep. Milletle yüz göz oluyorsunuz. 
(55 puan) tarafından
O kadar haklısınız ki eşim bide bana kaldırıp dedi ki kusura bakma ama annem çok haklı falan  ne diyeyim ben boyle adama işte
(1,969 puan) tarafından
Nefret ediyorum anneci erkeklerden. O zaman şöyle de canım. Sen kendi annene saygı duyup haklı görüyorsan, kendi çocuğunun annesine de saygı duyup haklı göreceksin de.
(55 puan) tarafından
Evet söyledim bugün herseyi cunku artk cok sıkıldım.
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Söyle canım almış avucuna sizi b8r oraya bir buraya susmaz onlar ztn. Canım istemedi gelmedim kocami ne darliyorsun de. Kocanda bir zhmet senin Arkanda dursun sana değil annesine cevap versin. Çok yıpratır bu karı sizi
(55 puan) tarafından
Evet soyliycem Vee boyle yapıyor moralimi bozuyor onlara gidip gelmek samimi olmak istemiyorum.Cunku diyorum demek ki arkamdan eşimi dolduruyor
0 oy
(356 puan) tarafından
Tabikide sen haklisin burda esinin anesine kizmalinlazim karim hamile piknik acik alan dugun tiklim tiklim otursa oturamaz kalksa ayakta duramaz dugunde hamile son haftalari de gec dese iyi olurmuş vala benim kaynanam bi kere bile boyle seylere kizmadi hatta arabada yolcuk uzun yerlere gondermedi bisi olur diye korktu hep iyiysen gel dedi 
(55 puan) tarafından
İşte anlayışsız kadin
(356 puan) tarafından
Sanki kendi dogurmadi bilmiyomus gibi davraniyolar
0 oy
(9,532 puan) tarafından

Kaynanalardan tiksindim yemin ederim bu ne böyle herşeye muhalefet tahammülüm yok kaynana cümlesine bile

(55 puan) tarafından
Gercekten bende diyordum kaynana mevzuları abartılıyor mu acaba ön yargı mi var kaynanalara karşı ama bir yıldır evliyim evlenince anladim kaynana KAYNANANAYMIŞ cidden.
(9,532 puan) tarafından
İyisi bile kötü ve tahammül edemiyorum gelini köle istediğiniz gibi yönlendirrip parmağımızda oynatiriz zannediyorlar

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 275 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 365 göst.
20 Şubat 2021 Aile kategorisinde Bulutum123 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
17 Şubat 2024 Aile kategorisinde Zeze (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.