+1 oy
1,282 göst.
Diğer kategorisinde (3,438 puan) tarafından
Ben bugün çok iş yapmadım 2 gundur dip köşe yaptığım için 

Kizimi şimdi uyuttum 20:30. Mutfak biraz dağınık toplamam lazım kızı banyo ettirdim banyoyu halletmem lazım 

Lazım da lazım yani yapmasam gönül razı değil yapmaya da üşeniyorum oturup film izlemek istiyorum aaayy bu ev işi hiç mi bitmez yahu 

56 Cevaplar

0 oy
(14,909 puan) tarafından

Evimi b.ok bastı komşular diye bağırmak istiyorum :D taşınacağız umuduyla ev ayakta bekliyor bakalım nolacak 

-Reklam-
0 oy
(2,085 puan) tarafından
2 gündür temizlik yapıyorum şuan her yer tertemiz 
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Aman film izle keyif yap canim kuxuk yattı şimdi büyüğü yatiriyom bende evim toplumdur temiz olduğunu düşünmüyorum akşam bir robotu çalıştırdım süpürdü o kadar dün yaptım sözde ana çocuklarımın canı sağolsun inan kendini yıpratma temizlik diye bende vesvese var temiz yeri bile temizliyorum keşke başta yapmasaydim diyorum elimde değil coxukli ev asla düzenli ve temiz kalmaz ben yapıyorum çocuklarım geri dağıtır kirletir
0 oy
(2,633 puan) tarafından
Evim tek oda.Hic bı zmm toplu göremessin :D 

Yatma yeme içme her şey burda olduğu için bide iki bebe olunca hep dağınık valla 

Bide bi haftadır makina tamirdeydi.8 sepet çamaşır birikti.Onlari atıyorum yavaş yavaş

Misafirde şimdi kalkti.Kahve bulaşığı artı yemek meyve bulaşığı fln var.Simdi bebeleri uyutup gitmem lazim
0 oy
(894 puan) tarafından
16 aylık bebek var hertaraf oyuncak rengarenk ışıl ışıl. Toplamıyorumda hoşuma gidiyor. Tamda olmak istediğim yerdeyim
0 oy
(117 puan) tarafından
Valla benim 2 çocuğum var küçükler evi afedersiniz iyice dağıtmadan toplamıyorum çünkü batıyor hep ama bulaşığımı her zaman yıkarım bak 
0 oy
(52,058 puan) tarafından
mutfagi toplamistim esim biseylet atistirdi tepsi duruyo cokta dert degil sabah toplarim ☺️☺️☺️
0 oy
(14,755 puan) tarafından

2 çocuğum var akşamdan toplu bırakmam lazım yoksa sabah üstüne eklenme ihtimali yüksek :) 

Bir sepet katlanacak çamaşırları bıraktım:) 

0 oy
(5,557 puan) tarafından
Saat  kaçta gelirsen gel evimi asla dağınık bulamazsın cnm hiç sevmem dağınıklığı 
0 oy
(7,005 puan) tarafından
Tabi ki hayır bizim evin her odası kullanılıyo ne kadar toplarsam toplayım yine dağınık o yüzden akşamları yüzeysel topluyorum 
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Değil akşama kadar temizlik yaptım gene değil gene değil ama temiz 
0 oy
(5,651 puan) tarafından
Mutfak toplu zaten yemekten sonra hemen toplarim. Bebegimi uyuturken esimde ortaligi toplar. Uyuyunca bende makinaya camasir attim,kuruyanlari katladim yerlestirdim. Evi dun supurup silmistim bi banyo kaldi onuda bugun dus alirken halletim. Yarinin yemegide hazir :) cunku sabah iş var.
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Şuanda derli toplu değil çünkü bazılarım geldi keyif yaptık. Ama normalde kimse olmayınca heryer düzenli olur. Bugünün işini yarına bırakmam. Evim temiz kokar
0 oy
tarafından
Az önce anamlardan geldim çantayı yerleştirdim camssir vardı katladim makinaui doldurdum bulaşık makinesini hosalttim ortalığı topladım smdi oturdum )
0 oy
(9,664 puan) tarafından

Eve yeni geldim zaten ben yani artık anca yarına temizlerim:D Ben de takarım kafaya ama takmamak lazım aslında şu boş verenlere hayranım

0 oy
tarafından
Birtek mutfağım toplu...diğer odalar oyuncaklar yerlerde geziyor. Bugün hep gezdik toplamaya fırsatım olmadı...
0 oy
tarafından
Evet derli toplu sabah hastaneye gidicem 

Tabi benim ergenuslar dağıtmazsa yine 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Hayır hayır hayır :D salonum kuruyacak çamaşır doluuuu
0 oy
(330 puan) tarafından
Ev almış başını gidiyor kocam bosver yat dinlen diyor benimde hiç yapasım gelmiyo çarşamba tatile gdicem kzimla döndüğümde ramazan temizliği yaparım dedim o yüzden hiç biseye ellemiom 
0 oy
tarafından
Çok şükür derli toplu hahaha yorumlara baktımda valla şanslıyım mutfağı topladim makine yıkıyor salonda toplu kızımı uyutuyorm o kadar yorgunm ki 

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 864 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 322 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 707 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 989 göst.