Uzun zamandır kafama takılan bı konu kimseye bişey diyemiyorum niyeyse çok içime attım bu konuyu ben 5 yıllık evliyim ablamgil baştan beri yemeğe çaya gelirler ilk başlarda yalan değil yemek yapmayı bilmeden evlenince yemeklerim bazen olmuyordu kendim bile yemiyodum yani bazen ama daha 17 yaşında evlendim pasta keki falan güzel yaparım ama baştan beri sarma dolma da güzel yaparım sadece sulu yemeklerde salça su oranını ayarlayamiyordum işte bı kaç kez kuru fasulye yaptım falan kimi oldu kimi olmadı elimde olan bişey değildi inanın bı zaman ablamgil bizde yedikten sonra bana telefonda enistende fasulye yemeğinden tiksindi artık pişirmiyorum falan dedi tuhafıma gitti hiç yemeğe gelin diye ısrar etmedim artık geçen de cumartesi çocuklar tatil sana gelecez dediler geldiler 4 yaşında kızım 5 aylık oğlumla gece 12 ye kadar sarma sardım sabah erkenden kalktım evleri sildim supurdum tuvalet lavabo yıkadım pizza hamuru yaptım oğlu sever diye malzemelerini doğradım neyse geldiler sarma cocostar pasta makarna salatası pizza falan bunları koydum ablam zorla yedi hele sarmadan hiç almadı çok bozuldum madem niye geliyon bundan sonra çağırmam da gittiğimde bende onda yemem pis değilim ki düzenli ev temizlerim yemek yaparken ellerimi yıkar havluya da silerim yani bilmiyorum ya çok üzüldüm ben kaç sefer denk geldi bide sözde sarmayı çok severdi yani