Oğlum 2 buçuk yaşında şuanda 2. ye hamileyim 4 aylık, 15. Haftaya yeni girdiğimde doktor bunada erkek gibi dedi ve bende uzvunu gördüm gibi, bir dahaki kontrole netleşicek neyse kime söylesem yaa diyorlar sonra sağlıklı olsunda diyorlar beni de etkiliyorlar, herkes kız bekliyordu herhalde ama hayırlısı böyleymiş Rabbim sağlık sıhhatle kucağıma almayı nasip etsin inşallah ilkini 4 yıl bekledik buda ilk ayda nasip oldu Rabbimden bize bir hediye bir süpriz oldu, millet ister istemez etkiliyor normalde dışarıda hiç dikkatimi çekmezdi şimdi bir kız bir oğlanı olanlar dikkatimi çekiyor özeniyorum ister istemez ama böyle düşünmekten de haya ediyorum inşallah bu duygular en kısa sürede geçer
Seni çok iyi anlıyorum rabbim kalbine göre versin benimde oğlum 2 buçuk yaşında bende 2 aydır Gebelik planlaması yapıyorum ama nasıp olmuyor çokta ustelemiyorum ama bir kızım olsun çok istiyorum şimdiden kendimce kız bebek için araştırmalar hastane çıkışı filan bakıyorum arkadaşım tabi artik arkadaşında değil kafasına göre beni yargılıyordu ama diyorum rabbim sağlıcakla nasip etsin ama bı kızım olsun çok istiyorum
Canım bak şöyle düşün oğluna inşallah çok iyi arkadaş olucak benim de bir kız bir oğlum asla anlaşamıyorlar sürekli büyüğü küçüğünü dövüyor herkesin çocuğuna tabi nir olmuyor ama çokda canını sıkma rabbim evladın hayırlısını nasip etsin bizlereha bide karşına çıkıp aa buda mı oğlan diyen insanlarda aldırış etme sanki senin elinde sen doğurucan onlara neymiş Allah Allah.
Evet haklısın gerçekten rabbim gönlüne göre versin inşallah benimde bir kızım var 2 buçuk yaşında şuan hamile değilim ama ikinciyi düşünürsek bende isterim bir oğlum olmasını insan istiyor yani rabbim iki meyvesinden de tattırmasını senin de hiç belli olmaz benim abime kız kız demişler doğmuş erkek hatta benim bu kızım ilk başta ikiz dediler çift yumurta dedi birinin kalp atışı var diğeri yok iki hafta sonra gel belli olur demişti Dr gittim ikincinin kalp atışi gene yoktu doktor dedi gelişmemiş kendi kendine çürür dedi oylelikle son bulmuştu şuan bile isterim ikiz olsun çok seviyorum çok özeniyorum ikiz annelerine bir okadar da zor biliyorum ama annemin ikizi var anneannemin ikizi var onlardan sonra bende oldu bakalm nasip kısmet rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
1,486,347 soru
24,299,948 cevap
344,000 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın