Kizlar ben mi çok iyi niyetliyim yoksa insanlar mı fesat . Kötü niyetli olayım insanlarla ugrasayim diyorum ama yok.Ama bazen hakedene esirgemiyorum lafı herşeyi ama bazen de iyi niyetim devreye giriyor . Konu şu işyerinde kahve yaptım genel de kahvemi severler ki sevmeseler bile umrumda değil ,ama bı abi var telve çok olmuş diye kaşıkla almaya çalıştı fln dök dedi bende o abi iyilik yaptı diye az döktüm Neyse sonra arkadaş dediki diğer bayan kahve içen varmı ikinci kez içsek bende yapivereyim sana dedim snra ayy gercktn telve çok olmuş diye fincandan içmeden bıçakla almaya çalıştı siz mi tuhafsiniz kahve mi tuhaf ben anlamadım bugün sizi dedm Ya blmiyorum bu kişiyi arabama aldım kopeklerden yurumesin diye pişman oldum işi düşünce kalpler atıyor beni alirmisin Allah razı olsunlar falan bende insanlık kalsın kız ordan yuruyuemez diye yok diyemiyorum sonra da pişman oluyorum bu kişi de bana ara sıra laf sokar bazen lafımı çürütür böyle sert sert kızın mizacı öyle de Bikere de yolda kalmış soğuk benim arabada dolu annem fln var , annem valiz almış bide bunları bindirdim ama pişman oldum neyse akşam nobete geldik dalga geçerek başka arkadaşa anlatıyor ay rezilliği gormuyormsn inelim dedii bende napalim çok ısrar etti kendisi dedim diyor ( bende dedim ki ayıp olmasın diye aldım arabaya soğukta yuruyordunuz çok komik haliniz vardı dedim iyi olmamış mı ) Yani buna benzer basit şeyler oluyor yani insanlar haddi hudutu blmiyor bozsan da aynilar
Kıskanıyor seni ama, sende arabana alıp alıp pişman oldum diyorsun
1,496,061 soru
24,439,717 cevap
353,194 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın