Yaa bizimde siz anlatinca aklıma geldi bak sınıf olarak hiç zorbalik yapan yoktu aslında herkes bizde vicdanlı idi çocuklar , ama öğretmenimiz çocuk aklıyla anlamıyordum tam olarak da resmen , ayrımcılık yapıyordu aileleri zengin sonra biraz düzgün giyimli bakımlı olanları sıralarda öne alıyordu beni de , en önde oturturrdu ,böyle fakir arkadaslarimizi arka sıralara atardı hele bir çocuk var di Emrah ailesi çocuğa hiç bakmıyordu giyim vs olsun üst baş temizlik ihmal edilmiş bir çocukdu ,bak biz çocuk aklımızla ayirmazdik ama öğretmen onu en arka köşeye tek başına koyardı sen burda yanlız oturcaksin derdi, çocuğa laf sokardi kıyafetine vs temizlik öğren yok burnunu silmeyi bilmiyorsun vs gibi önlüğünden ütüsüz diye laf ederdi kirli diye üstüne başına ha biri laf ederdi o çocuğun ,Durumlari yoktu aslında onu öyle gönderen ailesiydi ihmal vardı ailede ,birinde hatırlıyorum biri arka sıralarda , çocuk herkes tabi arkada biri gaz cikarmis koku yayılmış ,öğretmen emraha sen gaz çıkardın buralari kokuttun kokuyorsun hiç birşey bilmiyorsun kokarca gibisin vs diyip asagilamisti herkesin önünde çocuğu, aslında bazen öğretmenler de yapıyor öyle zorlalik ,şimdi düşünüyorum da sen postu açınca benim güzel bir çocukluğum oldu da , ama o emrahda ne yaralar açmıştır ben çok anlamıyordum hani birşeyde demezdin üzülüyordum o zaman emraha ,ne kötü bir öğretmenimiz varmis, çok kötü kalpli , o zaman yaşlıydı şimdi ne yapıyordur o öğretmenimiz onları düşündüm bu yazıları okuyunca