0 oy
168 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (194 puan) tarafından
5yasina yeni girecek hiç beşik sevmedi yatmadı hep yerlerde yer yatağında döne döne yatiyor Montessori yatak baktım yere sıfır olanlarda düşme derdi olmaz derli toplu olur diye düşünüyorum Trendyol dan bakıyorum Trendyol dan alanınız varmı yada bir marka varmı şu marka aldım memnunum dediğiniz oğlum koklear implantli olduğundan başında cihaz var başını carpmamasi gerekiyor oyuzden düşünüyorum yani buyuyunce kullansın gibi bı tercihim yok 

8 Cevaplar

0 oy
(1,244 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

E bebekte Montessori yataklar var canım gidip görerek almak daha mantıklı bence fiyatıda makuldu tabi ben Ekim'de bakmışım :D

image

-Reklam-
0 oy
(20,068 puan) tarafından
Post yukari 
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Bende çok araştırdım teendyoldan kötü yorumlarda olduğu için güvenemedim marangoza yaptırırsanız parçalarını daha uyguna ve istediğiniz modeli yapıyorlar . Marongoza yaptırdık 1 bucuk yıl oldu çok memnunum
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Ben aldım ama hiç tavsiye etmiyorum yatağın altındaki tahtalar hep düştü kenardaki çıtaları tutmadı vs ayrıca nevresim değiştirmek de eziyet. En son onu kaldırıp normal tek kişilik baza aldık 2 yaşını bile doldurmamıştı bazaya geçince rahat ettik düşme vs konusunda da aklınız kalmasın şöyle düşünün biz düşüyor muyuz hayır onlar da alışıyor bir süre yere sünger yatak koymuştum alışınca onu da kaldırdım
0 oy
(722 puan) tarafından
Dolap uygulamasindan yaptırdım istedigim ölçülerde 9.ayijdan itibaren yatıyor.kenarlarina sünger korumalık trendyoldan aldım hazır dikilmis.yerden yüksek aldım yatağıin hava alması gerekir altı da kolay temizlenir
0 oy
(194 puan) tarafından

Hepinize teşekkür ederim Facebook tan buldum aldım 2400 e tam istediğim gibiydi boyu vs. Evet Nevresim değiştirmek uğraştırıyor ama yerden yüksek alamazdim mecburen bu şekilde çok iyi oldu cokda rahat oldu sagolun

image

0 oy
(1,749 puan) tarafından
Ben misafir odam için aldım çok çabuk kırılıyor
0 oy
(1,545 puan) tarafından

image

çeyza mağazasindan aldım ben mdf cok ta sağlam boyutu tek kisilik yetiskin yatagindan biraz daha büyük 1.86 boyla ben bile yatıyorun uzun süre kullanir ama görerek almak daha mantikli 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 318 göst.
31 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 117 göst.
0 oy
5 cevap 133 göst.
0 oy
18 cevap 308 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu

410,913 soru

12,365,550 cevap

41,978 kullanıcı

Kategoriler

...