Hep laf sokardı 3cü diye olumuza erkek kardes lazım diye , bende cevabini verirdim 3cü ye bakamam diye benim eziyet ceken. Az once yani bilen bilir 13 aylik bebeyim var oğlum yani oğluma yemeye 1 , 2 sat kala bisey vermiyorum yemeye arada yemek sonra yemiyor diye anasida. Yime eline geceni dürtmüs cocuga bende sesimi yukseltdim kaçd efa diyecem verme diye sanki inaıdnayapiyo, eşimde o sira içeri girdi bana skaince yaklasıb napyoeun sesin disardan geliyo dedi sonrada surat asdı. Filan az once oğlumun ebzini değiştirmeye götürdüm odamıza yanims gelmis kararımı verim buna erkek kardes lazım sonra nedenleri anlatdi filan , bende itirazımınet bi sekilde belirtdim, 2 3 defa iliski oldu sizce bisey yapmış ola bilirmi? Olsaydi anlarıdım demi? Bide somra ben cocuklara bakp hiç bir anisini kaçırmak istemem diyorum oda bana sen bu oölana cok bagiryosu. Dedi bende bagirmayan anamı var dedim buda bizi dovecek falan dedi bende en cok seni dovecek benden baska herkesi dover oda bana seni kopek gibi basini ezecek en cokda seni dovecük dedi bende ona hee sizin erkekler anasına bagiryo senin annene bagirdogin gibimi bagiracak dovecek deidm beni oda bundna sora napacagimi biliyorum dedi ne demek isteid