0 oy
635 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
Kizlar ben kimsenin ayakabisini temizemedim ve temizlemek de istemiyorum nedense sevmiyorum o uşi eşim bu sabah artik hergun ayakabilarimi temizle dedi bende temizliyemem şimdiye kadar temizlediymi gordunmu dedim herkes kendi ayakabisini temizlemeli dedim o da hic temizle eziyyet oluyordur sana dedi benim dedimi hic anlamiyor kotu oldum biraz bi kac kere camrlandida temizledim olmyşdu amma gunluk temizlemiyorum napicam onuda bilmiyorum temizlesemi yoksa bildiyim gibi devam etsemi sizler napiyorsunuz bu konuda bi fikir verirseniz sevinirim

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her gün silmem kendisi silebilir iki tane eli var ama ara sıra altını yıkadıktan sonra makinaya atıyorum ayakkabıları 
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Hiç temizlemedim. Kendi temizler bana da nasıl oldu diye sorar hiç üşenmez oturur uğraşır :D Biraz yetiştirilme tarzıyla alakalı olduğunu düşünüyorum kayınvalidemin hiç kız çocuğu yok eşim ilk erkek çocuğu iki küçük erkek kardeşi daha var annesi temizlik öğretmiş yemek yapmayı öğretmiş çok güzel ev süpürür çamaşır serer pencere siler benden de takdir bekler bende guzel gazlarım :D 
0 oy
(174 puan) tarafından
Söyle ki bunu vazife olarak yapmam ancak temizlik yaparken ayakkabi dolabını temizleyecegim  zaman tüm ayakkabıların tozunu alırım ..ama yok eşimin ayakkasin her sabah hazır kıta gidişte ayakkabılarını silmem..kapının girişinde ıslak mendil bulundururum sürekli eşimde sabah ayakkabısını giyer ıslak mendille şöyle bir tozunu alır gider bunu benden beklemez ve imada etmez..kılık kıyafet denmiş ,yıkarım ,temiz bir şekilde giyer zaten kıyafetlerini ..koskocaman adam kendi hijyenini temizliğini kirlisini temizini ayirt edemicek değil herhalde asalak değil ya bu koskocaman bir birey..

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,496 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.

412,208 soru

12,409,051 cevap

44,755 kullanıcı

Kategoriler

...