0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,886 puan) tarafından
Bebeğiniz ilk dişini cikarirken günlerce asiri huzursuz olup sürekli ağlamış miydi?

Normalde durduk yere ağlayan bir bebek degildi sürekli yüksek sesle ağlıyor hiçbir şekilde teselli olmuyor. Bu kadar günlerce sürecek kadar ağlaması normal mi? 8 aylik

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebekte bende çok ağladım hala ağlıyorum azilar çıktı köpekler  zorluyor ilk dişte bayagi zorladı 
(2,886 puan) tarafından
Kac gün sürdü
-Reklam-
0 oy
(2,244 puan) tarafından
Kızım 9 aylık oldu şimdi alt iki dişi art arda çıkardı ama 2 ay anamı belledi ne gece ne gündüz uyku çığlık atmalar uykudan bağırarak uyanmalar ve sık sık da kulak enfeksiyonu oldu çok zorladığı için doktor normal vs demişti, yani çok normal canım diş zor çıkıyor 
(2,886 puan) tarafından
Benimki de 2 aydır çok bozuldu ne uykusu kaldi ne bir şeyi son 1 haftadır 39 a kadar atesi cikti 3 4 gün uğraştık yeni düştü ama aglama krizleri bitmedi dis de görünmedi hala daha ne kadar sürecek o kadar yoruldum ki
0 oy
(5,480 puan) tarafından
Gece ciglik atarak uyaniyordu cok mizmizdi gerisiinde o kadar huysuzlanmadi azilar mafetti birde 
(2,886 puan) tarafından
Daha bizim ilk ya bunun devamı da olacağını düşündükçe strese giriyorum
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Çok normal ben kafayı yiyorum hala da öyle huy değiştirdi 
(2,886 puan) tarafından
Geri düzelmedi mi :(
(2,377 puan) tarafından
Diş sürecindeyiz üstüne hastalık geçirdik diş sanmıştım ateşi fırlayınca hastaneye gittik kanda enfeksiyon çıktı şu an yine hasta öksürük ve hırıltı var:(
0 oy
(13,867 puan) tarafından
Defne hep çikinca gördüm bi köpek dişleri çikarken iştahı sıfır oldu 
(2,886 puan) tarafından
Ne kadar şanslısınız masaallah ben de öyle olur diye bekliyordum ama bir anda bozuldu çocuk
(13,867 puan) tarafından
Her bebek farklı imiş kız hiç zahmetsizdı şimdi iki aylık oğlum kök söktürüyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 292 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
13 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifnur06 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
13 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifnur06 (325 puan) tarafından soruldu

411,031 soru

12,371,758 cevap

42,450 kullanıcı

Kategoriler

...