0 oy
889 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (634 puan) tarafından
4 yıldır evliyiz severek evlendik. İçkisi yok, işten eve evden işe gider evcimendir hep beraber vakit geçiririz. Maaşını aldığı gibi elime sayar tüm ödemeleri ben yaparım harcamalarıma pek karışmaz tam ideal bir aile babası.  Kızımla ilgilenir oynar vs. Ama bir huyu var bu son zamanlarda çok arttı iş yerindeki ortamdan sanırım ağzı alıştı yere bi şey düşüyor mesela yapacağın işi...., gibi gibi laf arasında sürekli küfür etmeye başladı. Kaç kez uyardım ağız alışkanlığı dedi bende senin eşinim benimle böyle konuşamazsın diye uyardım . Ama yok hala aynı devam edince bugün ipleri kopardım baya tartıştık . Canımı çok sıktı 4 yıl sonra ilk defa eşimden soğuduğumu hissettim. Ona laf yetiştirmeye çalışırken kızımla ilgilenemedim o esnada kaydı düştü çocuk. İki katı öfkelendim. Niye buraya yazıyorum bilmiyorum yazıya döküp rahatlamak istedim

28 Cevaplar

0 oy
(539 puan) tarafından
Bende ilk baslarda kiziyodum bazen sinirlendigi zaman sana bilmem goyum der bende sana goyum lan derim baska kufurmu ediyo s...... Git lan derim ondan sonra etmez soylemez sen kadinsin der sende erkeksin ben seni ornek aliyorum hayatim hic olurmu oyle sen benim hayatima s..... Ben senin hayatina s...... Mamak olurmu derkm susar oturur hayir hanimefendiligim bozluyor efenim
-Reklam-
0 oy
(328 puan) tarafından
Etmezdemeyi çok isterdim benim eşimde baksan namazlı abdestli ama ağzı lağım gibi oluyor bazen bıktım bu durumdan  yapacak biseyim yok malesef diyorum daha cok ediyo
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Benim eşim kufurlu konuşur, aslında ben de küfür ederim. Yani yanlış bir şey ama aile ile alakalı bizimki. Böyle yetiştirilmişiz. Küfür edilen ortamda yetişmişiz ama bana etmez tabiki. 
0 oy
tarafından
Canım eşimizin değişimi aynı herhalde benimde eşim bu aralar öyle oldu önceden hiiç yanımda saygısızlık yapmazdı ama abarttı bizde tartıştık benim eşiminde ağzı çok bozuldu bizde 2 yıllık evliyiz bdnim eşimde de içki yok evibe düşkün parayı elime saymaz ama ihtiyacımı giderir aynı şeyi yaşıyoruz bende ne yapacağımı bilmiyorum seni çok iyi anlıyorum 
0 oy
(674 puan) tarafından
Bana, çocuklarına ve ailesine asla etmez, ama arkadaş ortamında kendi aralarında yaptığı oluyor mu bilmiyorum. Arkadaş ortamına hiç şahit olmadım. Çünkü arkadaşları ile dışarda görüşür eve asla getirmez arkadaşlarını.
0 oy
(2,644 puan) tarafından
Benm esim is yerinde cok kufur eden biri ben duymadim ama arkadslarj falan hep der evdede etmio demem ama hep deil iste sinirlendgnde falan en son kizim bi kufuru duymus soyledj kimden ogrendn dedim babamdan dedi hani cocuk bunun normal bir lelime oldgnu sanmis neyse esimle konustm biraz daha dikkat edermsn cocuklar seni ornek alior ve hos olmuor dedim bakalim su sirlar etmio ama arada agzndan kacmio deil 
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Tabii ki bana etmez bir şeye çok sinirlendi mi eder uyaririm daha sakin ol ayıp diye sinirden oldu der öyle yani 
0 oy
(79 puan) tarafından
Lan bile diyemez çok şükür kadir kıymet bilir 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 685 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde ❣️Oğluşunun meleği❣️ (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,003 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Anonimanne (1 puan) tarafından soruldu
+2 oy
35 cevap 1,406 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,394 göst.

411,057 soru

12,372,656 cevap

42,524 kullanıcı

Kategoriler