Çok zor hamile kaldım kızıma bir tüpüm tıkalı diğeri egriydi 10 cm kist ameliyatı oldum ameliyattan sonra doktor söyledi sonra hamileliğim hep yatarak geçti hastanede bile tek yattım sadece lavobaya gidiyordum kimse destek olmadı kızım 36 haftalık doğdu hastanelerden bir sire cikamadik kan değerleri bazıları düşük bazılari yüksek çıkıyordu 10 aylık olacak uzun bir süre egzama gaz olayı yaşıyoruz uyku yok psikolojim çok bozuldu çocuğumu kasintidan uyuyamadigini görünce artık tahammül edemiyorum yeter diyorum daha ne kadar sürecek aşırı zayifladim bunları benim psikolojik durumumu anlamanız için yazıyorum sonra **** dediler kızıma her gün ağladım ama **** değilmiş alerjikmis oda beni ayrı yıprattı down sendromunda suphelendiler o kan testimizde temiz çıktı çok şükür neyse konuya geleyim parka gittik bir kız çocuğu kızımı sevmek istedi bende dokunma tatlım egzaması var sana geçer dedim kırmamak için:( arkasını döndü gitti o bana bir dokundu ya neden öyle dedim diyorum sevsin ne olacak asiri kafama taktım benmi abartiyorum bilmiyorum bu aralar zaten ayrı bı hassasım çok yalnız kaldım kendimi çok yalnız hissediyorum