0 oy
473 göst.
Aile kategorisinde (11 puan) tarafından

esim daha once biriyle ortak calisiyordu. yanlarinda calisan sekreterle arama kaydedicisinde konusmus oldunu gordm ve tellefondan da silmis. bana hic birsey demedi eveledi geveledi inandirici gelmedi soyledi seyler bir birine uymuyor. sizin basiniza geldimi benim ne yapmam lazim

5 Cevaplar

+1 oy
(1,379 puan) tarafından

Hayır gelmedi canım Kocam askeri Personel bayan yok çevresinde olan bayan personeli de tanıyorum oda 1000 de 1 

-Reklam-
0 oy
(929 puan) tarafından

Bunun cevabını bitek eşinden alabilirsin canım. Al karşına tekrar sor açıklasın 

(11 puan) tarafından
bana guvenmiyor musun bu mu guvenin diye duygu sömürüsü yapiyor k9nusursam agir konusacm sinirlnmk istemiyorum hamile oldum icin
(929 puan) tarafından
Açıklama yapmazsan güvenemem de içimi rahatlatman lazım de. Yinede yapmıyosa telefonuna bakıcaksın sık sık arıyomu konuşuyolarmı diye :/
(11 puan) tarafından
artik bsy brakacagini sanmiyorum ve sekreteri kendisinin cocuklukskiydi cildiram
(929 puan) tarafından
Çocukluk aşkı olsa nolucak çocukluk adı üstünde seninle evli sonuçta ama senin yinede gözün kulağın üstünde olsun bişey olursa Allah illaki çıkarır karşına merak etme sen bebişine hamileliğine bak strese sokma kendini bebeğinden önemli hiçbişey yok şuan
0 oy
tarafından

Eşinle konuşmanı tavsiye ederim. Senden şüpheleniyorum ve bu çok kötü bişey o yüzden içimi rahatlatt lütfen de knus

0 oy
tarafından

Acr yükle ve bildirimi gizle kocan anlamasın telefonunun dinlendigini başka klasöre yükle uygulamayi gormesin kimle konuşursa orda kayıtlı kaliyor gece uyuyunca gizlice dinle tuvalette yada kulaklıkla öyle yakalarsin :)

(11 puan) tarafından
onun yukledi uygulama bu ztn ona bktm tesadufen cop kutusunda gordum kizla konusmus oldunu
tarafından
Haberi olmadan tekrar yükle uygulamayı sildiyse
(39 puan) tarafından
O nasıl bu uygulamay nasıl oluyor ki anlatirmisin
(475 puan) tarafından
Eski çocukluk aşkıysa sıkıntı cnm takipte kal bakalım nereye kadar saklayacakki elbet bi yerde patlak vericek
0 oy
tarafından

esim kamyoncu belediyede bayan yok esine sor cnm sen ne derse artk

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 785 göst.
25 Mart 2024 Aile kategorisinde Hahaha (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
26 Ocak 2022 Aile kategorisinde tugbabirol28 (1,809 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 996 göst.