Anneler benim saf bir kayınvalidem var. Kaynım hala evlenmek istemiyor bir kız var kaynım kabul etmiyor. Eşim kaynım ve kaynanam üçü oturmuş bu konuyu konuşurken eşim demiş ki bak ben aylini öyle çok severek evlenmedim. Kız hanım hanımcık işe gittğimde gözüm arkada kalmaz. Akıllı uslu diye evlendim. Demiş. Bunu da bana kaynanam ya senşn eşin ne kadar akıllı ya bak kardeşine böyle söylüyor dedi. Aramızı açmak için dediğini düşünmüyorum ama nerede ne konuşulacağını hiç bir zaman bilmez ve bu söze alındım desem çok şaşırır öyle şom ağızlı ve saftır. Neyse eşim biz görüşürken de evlendiğimizde de beni çok sevdiğini çok beğendiğini yemin ederek söylüyor. Normalde yalan asla söylemez yalan yere yemin asla etmez. Sizce ne düşünmeliyim içim içimi yiyor bir de bebeğim var. Bu zamana kadar eşimin ne ters bi lafını ne kızmasını hiç duymadım. Ama sevgisinden de asla emin olamadım çünkğ eski nişanlsııyla bir yıl görüşmüş nişanı da kız çok açık bu da kıskanıyormuş o yüzden atmış. Yani severek ayrılmışlar sanırım. Ama ayrıldığını anlatırken çok ikna edici bir şekilde omuzlarımdan aşırı bir yük indi diye anlattı. Bana karşı hep açıktı. Ama ben kapalıyım eşim dışarıda açık kızlara bakıyor gibi geliyor ama asla kabul etmiyor. Her baktığını gördüğümde ondan soğuyorum bu cinsel hayatımızı da etkiliyor. Hala vajinusmusu aşamadım. İlişki sırasında hep beni sevmediği dışarıdaki güzel kızlar kadar ilgisini çekmediğimi düşünüyorum bir türlü rahatlayamıyorum. Ne düşünmeliyim sizce ben bunları psikologlara anlatamazdım. İyi ki bu sayfa var
1,499,953 soru
24,498,373 cevap
358,118 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın