Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Böyle bir soruna çözümünüz nedir ?
0
oy
606
göst.
26 Şubat 2024
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Merhaba kızlar iki senelik evliyim. Eşik sürekli bana rüyasında benim d.rimi yüzerek beni öldürdüğünü görüyor. Bunu her gün görüyor ve her sabah kalktığında bana çok sinirli gün içinde kendini toplayınca arıyor. Siz olsanız eşinize nasil tepki verirdiniz ? Ben üç gündür korkudan kapımı kitliyorum. Zaten doğumdan beri çocuk ağlıyor diye ayrı yatıyordu benden sabah işe gittiği için mis
sohbet♥️muhabbet
tavsiye-fikir
can-sıkıntısı
dertleşmek_konusmak
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
14
Cevaplar
0
oy
26 Şubat 2024
Doga_DVM
(
5,451
puan)
tarafından
cevaplandı
Tut kolundan psikiyatriye götür.
26 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Gelmiyor. Ben iyiyim diyor.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
26 Şubat 2024
Nesliss193.
(
252
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşiniz psikiyatriste gitmiyorsa siz fikir amaçlı online destek alın armut uygulamasından psikologdan belki o sayede eşiniz de ikna olup görüşme sağlar. Çok sağlıklı gelmedi bana insanın bilinç altı neyse rüyada onu görüyor. Size oldukça öfkeli galiba ama hiç normal gelmedi.
26 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Şimdi online alabilmem için paraya ihtiyacım var ben normalde çalışıyorum ama evin şu elektrik çocuk masrafı derken elimde para kalmıyor eşim bana ayda 500 lira verir oda neye yeter oda mutfak biseyleri alıyor. Bunu yapamam ama başka bisey derseniz omu yaparım. Dedim devletin psikiyatrist var gidelim ben iyiyim diyor. Ben anlamadım. Korkuyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
26 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Zaten bana göre çok sağlıklı bir evliliğim iz yok bu güne kadar bir bıyık alma parasi vermemiştir belki. Olmadığımdan değil sade e yemeğe çok düşkün bir oturuşta iki kilo et yemek onun için daha önemli. Bunu da geçtim elimde ki paraya da gözü var biriktirme mevzusu olsun gizlice biriktireyim diyorum eğer benden beş kuruş birimtirirsen hakkım sana helal değil diyor ama ben kazanıyorum diyorum fark etmez diyor
26 Şubat 2024
Nesliss193.
(
252
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman devlet Hastanesi'nde psikiyatriye gidip psikolog randevusu istiyorum diyin onlar açıyor size randevu oraya danışın eşim gelmek istemiyor diyin evlilik problemlerinizi de anlatın hem rahatlarsınız hem de size yol gösterirler ücretsiz olarak
26 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Hemen randevu bakayım çok teşekkür ediyorum
27 Şubat 2024
LMihrace
(
7,914
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir fetva hattını arayıp sorsana kendi paramı biriktirmem için rızaya gerek var mı böyle bir hak talep edebilir mi diye . Kocan ağır saçmalıyor Allah hidayet versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2024
Defne_batuhan
(
3,355
puan)
tarafından
cevaplandı
Psikolojisi mı bozuk hiç normal değil doktora gitsin en yakın zamanda sende dikkat et zarar vermesin sana
26 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ne yapacağımı sapıttım korkuyorum artık doktora da gitmiyor öldürecek beni yoksa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2024
Bidahanne
(
5,319
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım hadi görüyor da gördüğü için sana nıye öfkelenıyoe orayı anlamadım.
Başka problemınız vae mı
26 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Genel anlamda yok ben çok dışarı Hatta hiç dışarı çıkmam. Evde ufak tefek çalışırım şu elektrik vs öder destek olurum. Ahiretiğim çocuğumun masrafları için para yollar ben onu büyütüp okutucam der. Kendisi de saman gibi biridir hiç öyle çocuğu seveyim girmez arta kalan paraya da et qlir yer
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2024
Almilayla
(
1,341
puan)
tarafından
cevaplandı
Anlattıkça aynı rüyayı görmeye devam edecek.Rüyalar zaten anlatılmaz ,anlatılmamalıda. hayra yorulur hayr olur ,şerre yorulur şer olur.Böylesi sevimsiz bir rüyayı neden anlatıyorki zaten.Kalksın abdestli yatsın.
2 önceki yorum göster
26 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Vallahi bana bu güne kadar ***** dememiştir ama potansiyel var tabiki dışarıda adam döver. Kafasında kurmaya da başlıyor son zamanlarda bagzen bence onu.aldattifimi düşünüyor. Ama ben evren çıkmam telefonum hep ortada dır birde neden aldatayim 3vli barklı biriyim ben
26 Şubat 2024
Almilayla
(
1,341
puan)
tarafından
yorumlandı
Alkol falanda var galiba ve psikolojik hastalıkları var.Tedavi görmez diyorsun yüzüne oku üfle canım
26 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Alkol yok kuzum sadece sigara var. Yemin ederim Allah rızası için yaşlı bir dede varmış arkadaşım ile aynı ilde dede o. Aradım arkadaşıma dedim hoca dedeye gidermisin kız gitti durumu anlattı sonra beni aradılar dede hoca diyor ki kızım musallat var Allah in izni ile temizleyelim gel dedi. Dede de bir TL para almaz. Sonra akşam arkadaşı onun yanında eşimin yanında aradım dedim ki aa ne yaptın gittin mi dedeye bizim için ne dedi. Maksat o da duysun. Duydu. Dinledi tedavi olman lazım dedim kabul etmedi çok dil döktü arkadaşım telefonda abi şöyle böyle hen ayrı dil. Yok dedi gitti inanmam dedi
26 Şubat 2024
Almilayla
(
1,341
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah yardımcınız olsun canım benim inşallah düzelir :(
26 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Düzelmesse boşanicam çok korkuyorum. Ailem de yok ben kaçarak evlendim. Alicam çocuğu başka şehre tasinicqm.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2024
Ayseayse
(
3,565
puan)
tarafından
cevaplandı
Doktor değilim ama tüm yorumları okudum.
Kafasında kuruyor, aldattığımı düşünüyor demişsiniz. Yanlış anlamayın gerçekten bunu düşündürtecek bişey yoksa şizofreni başlangıcı olabilir ve ilerledikçe farklı davranışlarda bulunur.
Sözünü dinlediği biriyle konuşma imkanınız olsa doktora birlikte gitseler.
26 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok vallahi billahi yemin ederim hayatımda başka erkeği birakin erkek sinek bile yok. Zaten hava buz çocuk küçük hayat pahalı dışarı çıkmak külfetli olmuş. Telefonum ortada. Kimsenin sözünü dinlemez. Asla. Bir arkadaşıma anlattım durumu oda sizin gibi dedi. Arkadaşım yanlis anlama esinde şizofreni belirtileri var dedi oda insan içinde çalışıyor bu tipleri görmüş biri. Yarın öbür gün kafasında kine inanırsa vay haline dedi
26 Şubat 2024
Ayseayse
(
3,565
puan)
tarafından
yorumlandı
İnanır.hasta çünkü. Elinde değil. Tedavi olmazsa kendine de yazık.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2024
AleynanurSidra09
(
53
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım benim adam da aynıydı en sonda iş şiddete kadar gitti şuan boşanma asamasindayim 20 aylik bebegim var Allah kimsenin başına vermesin çok kötü bir duygu yani önüne geçmezseniz devamı geliyor haberiniz olsun ben iyiki kurtuldum diye dua ediyorum Allah yardımcınız olsun
6 Mart 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bana özelden yazar.misin kuzum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2024
Mslcns
(
5,329
puan)
tarafından
cevaplandı
Sizofreni baslangici olabilir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2024
Selma&furkan
(
1,023
puan)
tarafından
cevaplandı
Tekrar eden rüyalar uyarı mahiyetinde olur genelde. Senin yada eşinin yanlış yaptığı bişey için uyarı olabilir bu hayatınızı gözden geçirin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Sana neden kızıyor onu anlamadım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2024
BirbalAnnesi
(
20,119
puan)
tarafından
cevaplandı
Git tedavi ol derim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Yabı ş*ktır gıt manyak derdım galiba sana tavır alması ne alaka rüya onun bilinç altı sonuçta kesinlikle korkmakta haklısın rüya ile gercegı ayırt edemeyecek kadar kafası karışık bulanık tedavıyı kabul edene kadar aynı ortamda kalamazdım çünki uyanınca da etkısınde kalıp sana düşman oluyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2024
Balkupum
(
3,342
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım.hic normal değil böyle olması. Annesine babasına veya kimi dinlerse bahset bu durumdan ve el birliğiyle tedaviye ikna edin. Ya da demeyim demeyim diyorum ama sizi kıskanıp büyü filan yaptıran olabilir mi? Deri yüzmek nedir yani... cok canice, eşini senden soğutmaya çalışıyor olabilirler mi?
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2024
Minigimm
(
2,230
puan)
tarafından
cevaplandı
Boşanma zamanı gelmiş derim başka bir çözümüm olmaz hergun hergun insan bilincinin altındaki görür yada çıkacak rüya götürür başka açıklaması yoktur rüyaların her iki anlamdada hergun görmesi sinirlenmesi sana ve bunu sana söylemesi birde piskolojiside bozulduysa gitsin ötede oynasın iyileşsin gelmek istiyorsa gelsin sonra bir çocuğun varken böyle düşünceleri aklından geçiren adamla aynı çatı altında bulunma derim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
419
göst.
Sürekli böyle bir mesaj geliyor bana sebebi nedir acaba
10 Kasım 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Esilayet
(
77
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
can-sıkıntısı
yardim
dertleşmek_konusmak
0
oy
12
cevap
214
göst.
Kolik bebekler için çözümünüz nedir?
7 Mart 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
szngns
(
36
puan)
tarafından
soruldu
bebek
-yenidogan
tavsiye-fikir
0
oy
9
cevap
151
göst.
Kireclere çözümünüz nedir
20 Mart 2021
Diğer
kategorisinde
Gmzz
(
183
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1
cevap
141
göst.
Aile İlişkilerinde kİletişim Sorunları: İyi mi Kötü mü Davranmış Olabilirim?
30 Eylül 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Sdsdcey5
(
43
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
can-sıkıntısı
tavsiye-fikir