Eşime kalsa sen düşünme özelde doğum istiyorsan en kralını yaptırırım sana diyor o parayı alıcam diyor birde eltimden öğrendiğime göre o görümce biraz problemliymiş benim sorunum olmadı hiç ama zamanında bazı konulardan eltimi hırsız tutmuş abisinin işten çıkarılma tazminatını nasıl karısı alırmış annesine vermezmiş abisi diye ortalığı ayağa kaldrımış adamıda bir ara gözaltı muhabbet olmuş bir sebepten dolayı kadını parayı kaynanama vermedi diye 2017 nin 25 bin doları yüzünden eltimi hırsız ilan edip ortalığı ayağa kaldırmışlar kocamda biliyor hatta olan olayları o kıx kardeşini suçluyor ama işte birde benim evet annemler arkamda ama benim kaynanw biraz şirret annemi arayıp laf ederse kadının tansiyonu çıkarsa ya felç ya ölüm annemi karıştırmıyorum ams birşey olursa annemide katarlar işin içine kocam ben herşeyi halledicem diyor bilmiyorum annem zaten evliliğimi ben ölürsem babanın eline düşme diye istedi yoksa düşünmiyprdum keşke evlenmeseydim diyorum ayrılacakken hamile oldupumu öğrendim kısır demişler benden için 2.5 sene çocuk olmayınca