0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar çamaşır kurutma makinası alacam da hangi marka güzel kullanan var mı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben vestel kullanıyorum canim ama benimki ikisi bir arada 4 yıldır kullanıyorum memnunum 
-Reklam-
0 oy
(2,889 puan) tarafından
Beko 10 kg olan model herkese tavsiye ederim

Annemde bosch var benimki gibi iyi değil bence 
(167 puan) tarafından
Bu model tek mi kodu var mı canım bende arıyorum kurutma da
0 oy
(959 puan) tarafından

Samsung kullanıyorum :) memnunum

0 oy
tarafından
Ben beko kullanıyorm memnunum canm
0 oy
(1,711 puan) tarafından
Hoover ısı pompalı olan modeli kullanıyorum memnunum 
(167 puan) tarafından
Isı pompalı olmasi birşey fark ediyo mu ekstra özelliği ne
(1,661 puan) tarafından
Hoveer dan memnun musun bu aralar herkez onu alıyo kurutma makinelerinde ilk 3te hatta
(1,711 puan) tarafından
Isı pompalı olanlar daha az enerji kullanıyor yoğuşmalı olanlar daha hızlı kurutuyor ama daha fazla enerji harcıyor kuruturken. O yüzden ısı pompalı olan modeller biraz daha pahalı oluyor ama uzun vadede düşününce elektrik faturasıyla o farkı zaten fazlasiyla vermis oluyor insan. Hooverdan memnunum nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum çok şükür iyi ki almışım diyorum her seferinde. Kurutma alırken dikkat edilmesi gereken noktalar tecrübeme dayanarak şunlar; çamaşır makinesi kaç kg ise kurutma da o kadar kg ya da bi tık üstü olmalı ki çamaşırlar daha iyi kurusun. Isı pompalı olsun ki daha az enerji harcasın. Bir de kurutma makinesi biter bitmez çamaşırları çıkarmalısınız ki kırışmasın. Eger içinde beklerse sıcak oldukları için o şekilde beklediği icin bayağı kırışık çıkıyor. Ama makine biter bitmez çıkarıp sıcakken katlayınca utulenmis gibi oluyor ve ütü yükü bayağı azalıyor. Tabi gomlek ve pantolonlar yine ütü istiyor ama penyeler kazaklar iç çamaşırları gibi giysileri eğer utuluyorsaniz utuye gerek kalmıyor. Bir de bizim banyoda makine üstünde dolap olduğu için kullanmadığımız bur odaya koyduk o yüzden de gidere baglatmadik. Haliyle kuruttugu giysilerin suyunu haznede biriktiriyor. O su da saf su oluyor. Bu suyu robot supurge ve ütü de kullaniyorum çünkü kireç yapmiyor. 2 filtresi var bizdeki modelin çamaşırları tertemiz çıkarıyor hic toz tüy bırakmıyor. Yazlıkları kışlıkları yıkayıp hurca kaldırıyoruz ya mevsimi gelince çıkardigimizda tekrar yıkamaya gerek kalmıyor. Direkt hurçtan çıkarıp havalandırma programına atiyorum ve havasizliktan oluşan kokudan kurtulmus oluyorum. Eger imkan varsa kesinlikle alinmasi gereken bir sey. Lüks değil ihtiyaç, insan kullandıkça anlıyor. Havlular elbiseler yumuşacık oluyor yumusatici kullanmamama rağmen, Ben yazın bile kullanıyorum diyarbakirda yasiyorum ustelik. Çünkü güneşte kuruyunca bile sert oluyorlar kuruduktan sonra. Kurutmada oyle bir durum olmuyor. Insallah en kisa zamanda alirsiniz ve siz de çok memnun kalırsınız. Bu arada benim kullandığım modelin ismi
Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi
+ Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi .
Link ekleyemiyorum yorum inceleniyor yazıyor diye. Şimdiden hayırlı olsun.❤️❤️
(1,711 puan) tarafından
Bayagi uzun yazmisim simdi farkettim. Adamlar bu kadar reklamini yapmamislardir :D ama hakikaten insanın eli kolu oluyor günde 3 makine çalıştırıp kurutup dolaba kaldırmak bunları aynı gün bitirmek çok buyuk rahatlık. Keske bir de hem kurutup hem katlayanini da yapsalar :D
(1,661 puan) tarafından
Bende o markayı almayı düşünüyorum baklım. İhtiyaç gerçekten
(1,661 puan) tarafından
Güzel bilgiler için sağol canım:)
(167 puan) tarafından
Benim baktığımda  Hoover HLE  benziyo seninkine bayadır takipteyim bu markayı çok ovduler inşallah bende memnun kalırım çok teşekkür ederim canım çok güzel açıklama yaptin hakkını helal et :)  <3
(1,711 puan) tarafından
Helal olsun, siz de helal edin uzun uzun yazdım gözleriniz yoruldu rica ederim güzel annelerim❤️
0 oy
(1 puan) tarafından
"Biz yıllardır Bosch (9kg) kullanıyoruz ve çok memnunuz, yalnız diğer markalara nazaran biraz daha pahalı ama daha kaliteli.
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Lg kullanıyorum ısı pompalı çok memnunum 
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Arcelik 9 kilo memnunum. Annemde grunding 9 kilo var oda memnun. 
0 oy
(1,907 puan) tarafından
Hoover kullanıyorum memnunum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Slndnr (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 136 göst.