Paylaşımı yapan da eşimle 4 gündür mesafeli olan da benim arkadaşlar. Aslsmyr hanımefendi dikkat et bir duruşmaya da senle gidebilirden, cima etmekten, bön bön bakmaktan ve dışarıda yüzüne gülen bir kadına gidebilirliliğindem bahsetmişsin. Birincisi tartışan ve 4 gündür konuşmayan tek çift biz değiliz kaldı ki kimse bu yüzden boşanmaz... İkincisi cima etmekten bahsetmişsiniz. Öncelikle 4 gün küs olduğum adamla 2 günüm isteyerek cima yapmakla geçti. Fakat barışmak için değil kendim istediğim için oldu. Yani sırf benimle konuşsun diye değildi... Üçüncüsü suratını asıp bön bön bakan kadın yerine dışarıda yüzüne gülen kadına gidr diye bir cümleniz olmuş. Ben gülerek yapıcı bir şekilde birkaç kez adm attım eşim konuşmak istemedi. Bu durumda nasıl gülebilirim sizce? Herkesin bir gururu var yerine göre ağır olmakta gerekiyor. Haaa defalarca adım atan her anlamda eşini tatmin eden normal zamanda eşine gülücükler saçan enerjili bir kadın yerine ufak bir tartışmada bir güle kadına giden adamın da yolu açık olsun denir... Bir de üslubunu biraz kaba ve kullandığınız kelimeler ağır biraz bildirmek istedim