Tek çocuklu hayata devam
Oglum tam 4 yaşında oldu teyzeleri maşallah acayip şımarık yerinde durmaz falan neyse acaba kardeşi olmalı mı diye düşünüyordum hep eşim pek sıcak bakmiodu ciddi ciddi oturduk konuştuk tek çocukla kalmaya karar verdik elimizden geldiğince zaten sürekli onunlayiz inşallah pişman olmayız bu karardan cidden tek çocuk yetr diyen var mı?
Herkes cok cocuk yapacak diye bisey yok size kalmis ama bizim 3 kisilik arkadas grubumuzda birinin tek cocugu var ve baska dusunmuyor (mental olarak bakabilecegine inanmiyor), benim iki var ve baska dusunmuyorum. Ikimizinde bi tane kardesi var. Tek cocuk olan diger arkadasimin uc cocugu var. Ikinciden sonra ucu yapicam diyince sacmalama o kadar cocugu napicaksin demistik. Bize, sizin kardesiniz vardi tek degildiniz ben tektim demisti. Neden anlattin dersen, eger bi eksiklik hissettirmem ve maddi manevi cok cocuga bakamam diye dusunuyosan yapma. Ama boyle olmayacaksa en azindan bi kardesi olmali insanin. He ilk cocuk icin ikinci cocuk yapilmaz ama iki cocukta bi baska guzel oluyo. Sahsi fikrim bu yonde. Sizin icinde hayirlisi olsun
1,487,910 soru
24,322,623 cevap
345,368 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın