Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaynanam umarım gorumcemin 3.bebegine veya görümceme bişey takmaz
0
oy
622
göst.
29 Şubat 2024
Diğer
kategorisinde
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
soruldu
2 tane çocuğum oldu ne bana ne cocuklarima kaynanam hiçbir şey takmadı oğlumu sünnet ettirdik cemiyet yapmadık ama.yine bı şey takmadilar.tek oğlan bide.benim eşim.guya kıymetli.2 görümcem var 2 ser çocukları var birinin 3.kizi olacak diğer torunlarına bişey taktı mi takmadı mi bilmiyorum ama birinin kziina küpe taktı diye biliyorum emin değilim.ben bişey bekledigimden değil ama.ozeniyyorum.ortamimdaki insanların hep kaynanası dan hatıra biseyi var doğum hediyesi vs.eher bu son toruna bı şey takarsa soracam cidden bı sebebi var mı benim cocuklarima takmamasinin cidden merak ediyorum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
11
Cevaplar
0
oy
29 Şubat 2024
Limonlu olmayan kek
(
4,380
puan)
tarafından
cevaplandı
Durumu yok mu ki
29 Şubat 2024
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya durumu olmaz olur mu 3 evden kira alıyor artı altın birikimi yapıyor biliyorum.
29 Şubat 2024
Limonlu olmayan kek
(
4,380
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız erkek tabi ki farketmez asla ama torununa da insan küçükte olsa birşey alır yani niye almıyor hadi seni geçtim kendi torunu sonuçta
29 Şubat 2024
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben asla ayrım yapsınlar istemem herkese yapılsın ne yapılıyorsa ayrım olmasın tabiki.ama benim cocuklarima neden yapılmadı ne doğum günü biilrler ne özel bı gün hiç bir şey
29 Şubat 2024
Limonlu olmayan kek
(
4,380
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimki yine durumu olmadığı halde takım filan alır saolsun. Valla kızmakta haklısın yani odunmuş baya
29 Şubat 2024
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya maddiyatla asla.alakasi yok düşüncesizlik başka bı şey değil.kimsede demiyor mu torununa ne taktın ne yaptın falan diye bilmiyorum belki de yalan söylüyor yalan söyleme huyunda çok var çünkü
29 Şubat 2024
Limonlu olmayan kek
(
4,380
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım varsa yapması beklenir bu normal yani bir hediye birşey insan bekliyor robot değiliz yani
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
29 Şubat 2024
DemetEce
(
2,362
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende aksine diyorum bisey takmasın yarın öbür demesin takmışım şöyle de böyle, bisey takarsa cocuk üzerinde sanki hak i varmia gibi görüyor ondan dolayi hiç bisey taksın istemiyorum
29 Şubat 2024
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
yorumlandı
Seninki de kendine göre mantıklı bı düşünce ama ne bileyim.ozeniyorum bende benim annem mevlitimde hem bana hem bebeğime takimizi taktı saklarım mesela o takıları
29 Şubat 2024
DemetEce
(
2,362
puan)
tarafından
yorumlandı
Peki neden takmıyor ki
29 Şubat 2024
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
yorumlandı
Onan bilmiyorum ama gerçekten bunun cevabını çok merak ediyorum yoktu asla diyemez var olduğunu biliyoruz.yan yana oturuyurz zaten
29 Şubat 2024
DemetEce
(
2,362
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşine laf arasında söyle bakalım ne dycwl
29 Şubat 2024
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşime açtım bu konuyu çok defa ama haksız oldukları için bı şey diyemedi yorum yapmadı sadece boşver dedi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Şubat 2024
Meryemmseda_
(
4,134
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim iki oğlum var çeyrekten kolluk yaptırdı ilkine buna da bsy yapmadı daha ama kolye yaptırmış geçen ceyrekten bütün torunlarima hazırlıyorum diye benimkilere yaptırdı iki görümcem var birininkine yine çeyrek küpe diğerininde bir kızı var yine çeyrek ve şimdiden de hazırlıyor düğün olursa görürsem o günleri takarım diye çeyrekten kolye içi dışı hep altın yaptırıyor yani
29 Şubat 2024
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani bak ne güzel hepsine orantılı ilerliyor kimseyi kirmiyor sana yapılmasa illa bı soru işareti olur kafanda di mi
1 Mart 2024
Meryemmseda_
(
4,134
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen valla onlara yapıyor da bana yapmıyor derim şahsen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Şubat 2024
Linkin
(
20,073
puan)
tarafından
cevaplandı
İyi ki bisey beklemiyosun bacım. Beklesen nolurdu kim bilir ☺️ ben olsam hiç sorup kendimi düşürmem. Sana ne deyip geçebilir belli olmaz
29 Şubat 2024
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
yorumlandı
Mutlaka bı açıklaması vardır ya onu merak ediyorum bı şey verse de zaten almam bu saaten sonra benim amacım neden yapmadığının merakı sadece
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Şubat 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk getirir
29 Şubat 2024
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim ki merak sadece neden yapmadığının. Bu saatten sonra zaten istemem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Şubat 2024
Ben anne
(
3,887
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle bir algı varmı dersen eğer evet var, tek oğlana kıymet biçilmiyor. İlginç olan şey ise güya o çok kıymetli tek oğlanın eşlerine leş gözüyle bakılıyor. Malesef ki bu ters psikoloji aslında. Lanet bir durum. Takılma, boşver.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Şubat 2024
Haletiruhiye
(
722
puan)
tarafından
cevaplandı
Aman niye böyle şeylere takilirsiniz anlamıyorum. Almaz takmaz herkesin kendi tercihi.umursamayin boyleri seyleri kendinize dert aramayin.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mart 2024
Fatmaa
(
1,781
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimkiler daha beterdir emin ol ne evlenirken bir eşya bir altın hiç bir şey almadılar. Ne de bebeğime bir şey aldılar. Görümcem nişanı için bebeğime elbise almış görsen naylon giydirdim çocuk bas bas bağırıyor içinde onun dışında hiç bir şeylerini görmedim. Almasınlar bu saatten sonra da sabah bir gün bir şey olursa derim ne faydanız olduki diye.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mart 2024
Milena16Miran
(
7,155
puan)
tarafından
cevaplandı
Görümcenin ne sucu var ki sana yapmadı diye neden ona da yapmasın istiyorsun sen eksik kaldın diye neden başkalarının da eksik olmasını istiyorsun yani bi başkasının üzüntüsünden mutluluk mu alıyorsun anlamıyorum .Takmak adettendir elbette ama sonuç olarak takmazsa görümcen senin gibi hissedecek bunu sana ne faydası var ayıbı eden kaynanan başkası değil ki
1 Mart 2024
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayirmamasi gerekiyor ayrımcılık olmaması gerekiyor ben tek gelinim başka yerlerde ovmesini biliyor kendisini de beni direk gömüyor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mart 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Benim kaynanam çeyrek taktı mevlütte 2 ay boyunca satmadiniz dimi çeyreği duruyor dimi çeyrek deyip durdu bende aldım eline verdim sende rahatla bende rajatlayayim dedim o günden sonra sustu hayatta ilk defa bize birşey verdi onu da sürekli sorup duruyordu
1 Mart 2024
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy iyi yapmışsın cidden haketmis o da.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz