0 oy
621 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
2 tane çocuğum oldu ne bana ne cocuklarima kaynanam hiçbir şey takmadı oğlumu sünnet ettirdik cemiyet yapmadık ama.yine bı şey takmadilar.tek oğlan bide.benim eşim.guya kıymetli.2 görümcem var 2 ser çocukları var birinin 3.kizi olacak diğer torunlarına bişey taktı mi takmadı mi bilmiyorum ama birinin kziina küpe taktı diye biliyorum emin değilim.ben bişey bekledigimden değil ama.ozeniyyorum.ortamimdaki insanların hep kaynanası dan hatıra biseyi var doğum hediyesi vs.eher bu son toruna bı şey takarsa soracam cidden bı sebebi var mı benim cocuklarima takmamasinin cidden merak ediyorum 

11 Cevaplar

0 oy
(4,380 puan) tarafından
Durumu yok mu ki 
(4,380 puan) tarafından
Kız erkek tabi ki farketmez asla ama torununa da insan küçükte olsa birşey alır yani niye almıyor hadi seni geçtim kendi torunu sonuçta
(1,622 puan) tarafından
Ben asla ayrım yapsınlar istemem herkese yapılsın ne yapılıyorsa ayrım olmasın tabiki.ama benim cocuklarima neden yapılmadı ne doğum günü biilrler ne özel bı gün hiç bir şey
(4,380 puan) tarafından
Benimki yine durumu olmadığı halde takım filan alır saolsun. Valla kızmakta haklısın yani odunmuş baya
(1,622 puan) tarafından
Ya maddiyatla asla.alakasi yok düşüncesizlik başka bı şey değil.kimsede demiyor mu torununa ne taktın ne yaptın falan diye bilmiyorum belki de yalan söylüyor yalan söyleme huyunda çok var çünkü
(4,380 puan) tarafından
Canım varsa yapması beklenir bu normal yani bir hediye birşey insan bekliyor robot değiliz yani
-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Bende aksine diyorum bisey takmasın yarın öbür demesin takmışım şöyle de böyle,  bisey takarsa cocuk üzerinde sanki hak i varmia gibi görüyor ondan dolayi hiç bisey taksın istemiyorum 
(1,622 puan) tarafından
Seninki de kendine göre mantıklı bı düşünce ama ne bileyim.ozeniyorum bende benim annem mevlitimde hem bana hem bebeğime takimizi taktı saklarım mesela o takıları
(2,362 puan) tarafından
Peki neden takmıyor ki
(1,622 puan) tarafından
Onan bilmiyorum ama gerçekten bunun cevabını çok merak ediyorum yoktu asla diyemez var olduğunu biliyoruz.yan yana oturuyurz zaten
(2,362 puan) tarafından
Eşine laf arasında söyle bakalım ne dycwl
(1,622 puan) tarafından
Eşime açtım bu konuyu çok defa ama haksız oldukları için bı şey diyemedi yorum yapmadı sadece boşver dedi
0 oy
(4,134 puan) tarafından
Benim iki oğlum var çeyrekten kolluk yaptırdı ilkine buna da bsy yapmadı daha ama kolye yaptırmış geçen ceyrekten bütün torunlarima hazırlıyorum diye benimkilere yaptırdı iki görümcem var birininkine yine çeyrek küpe diğerininde bir kızı var yine çeyrek ve şimdiden de hazırlıyor düğün olursa görürsem o günleri takarım diye çeyrekten kolye içi dışı hep altın yaptırıyor yani 
(1,622 puan) tarafından
Yani bak ne güzel hepsine orantılı ilerliyor kimseyi kirmiyor sana yapılmasa illa bı soru işareti olur kafanda di mi
(4,134 puan) tarafından
Aynen valla onlara yapıyor da bana yapmıyor derim şahsen
0 oy
(20,068 puan) tarafından
İyi ki bisey beklemiyosun bacım. Beklesen nolurdu kim bilir ☺️ ben olsam hiç sorup kendimi düşürmem. Sana ne deyip geçebilir belli olmaz 
(1,622 puan) tarafından
Mutlaka bı açıklaması vardır ya onu merak ediyorum bı şey verse de zaten almam bu saaten sonra benim amacım neden yapmadığının merakı sadece
0 oy
tarafından
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk getirir
(1,622 puan) tarafından
Benim ki merak sadece neden yapmadığının. Bu saatten sonra zaten istemem
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Böyle bir algı varmı dersen eğer evet var, tek oğlana kıymet biçilmiyor. İlginç olan şey ise güya o çok kıymetli tek oğlanın eşlerine leş gözüyle bakılıyor. Malesef ki bu ters psikoloji aslında. Lanet bir durum. Takılma, boşver. 
0 oy
(722 puan) tarafından
Aman niye böyle şeylere takilirsiniz anlamıyorum. Almaz takmaz herkesin kendi tercihi.umursamayin boyleri seyleri kendinize dert aramayin.
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Benimkiler daha beterdir emin ol ne evlenirken bir eşya bir altın hiç bir şey almadılar. Ne de bebeğime bir şey aldılar. Görümcem nişanı için bebeğime elbise almış görsen naylon giydirdim çocuk bas bas bağırıyor içinde onun dışında hiç bir şeylerini görmedim. Almasınlar bu saatten sonra da sabah bir gün bir şey olursa derim ne faydanız olduki diye.
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Görümcenin ne sucu var ki sana yapmadı diye neden ona da yapmasın istiyorsun sen eksik kaldın diye neden başkalarının da eksik olmasını istiyorsun yani bi başkasının üzüntüsünden mutluluk mu alıyorsun anlamıyorum .Takmak adettendir elbette ama sonuç olarak takmazsa görümcen senin gibi hissedecek bunu sana ne faydası var ayıbı eden kaynanan başkası değil ki
(1,622 puan) tarafından
Ayirmamasi gerekiyor ayrımcılık olmaması gerekiyor ben tek gelinim başka yerlerde ovmesini biliyor kendisini de beni direk gömüyor.
0 oy
tarafından
Benim kaynanam çeyrek taktı mevlütte 2 ay boyunca satmadiniz dimi çeyreği duruyor dimi çeyrek deyip durdu bende aldım eline verdim sende rahatla bende rajatlayayim dedim o günden sonra sustu hayatta ilk defa bize birşey verdi onu da sürekli sorup duruyordu
(1,622 puan) tarafından
Ayy iyi yapmışsın cidden haketmis o da.

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 466 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 334 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 400 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yagmuurr55 (98 puan) tarafından soruldu