0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (647 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 7 aylık olacak eşim diyor ki 3 yaşında olursa bir tane düşünüyoruz ama ben korkuyorum bebek bakmak gerçekten çok zor 3 yıla kadar eşim korunuyor 3 yıldan sonra 1 yıl boyunca hap kullansam ve şimdi bile kullanmaya başlasam ne olur ne olmaz diye iyi mi emziriyorum bir sorun olmaz inşallah ben bebeğim 4 yaşındayken hamile kalmak istiyorum 2 veya 3 yaşındayken değil

7 Cevaplar

0 oy
(1,757 puan) tarafından
Emzirirken kullanılan haplar var 

Çok hormonları bozuyorlar ya haplar 
(647 puan) tarafından
Off deme yaa. Ben şimdi napcam
-Reklam-
0 oy
(2,108 puan) tarafından

Ben kullanıyorum bu 4. Ayım. Memnunum şimdilik ben de yan etki yapmadı. Ha hapa rağmen hamile kalanlar var onu bilemem Allah'ın işi ama hem hap hem dua ile inşallah hamile kalmayız :) 

En fazla kaç yıl kullanabilirim hapı ben de onu bilmiyorum. Artık nereye kadar olursa
(11,870 puan) tarafından
Hamile kalan nasil kaliyo canim hapi almazsan eşin yaninda olmasa bile kalabiliyosun. Arkadasim oyle kaldi. Annesine gelmis hapini evde unutmus 4 gun icmemis e eside yaninfa degil ama oncesinde olan durum etkilemis
(647 puan) tarafından
Ayyy ciddi misjn? O yüzden demek her gün aynı saatte içilmeli. Ben şimdi eşime guvensem zaten o korunur yeterli. Bak şimdi bakarız nasıl uygunsaa bize öyle yaparız diyor ama biliyorum fikri hemen değişir. Biraz geçsin düşünür bile
(2,108 puan) tarafından
4 gün de baya ihmal etmiş ama yaa. Önceki durumun etkilemesi de ayy korkunç yaa Allah'ım korusun :)
0 oy
(9,804 puan) tarafından
Ben hapla kaldım 
(9,804 puan) tarafından
Yok düzenli içtim alarm kurdum her sabah hemen hemen aynı saatte içtim ama nasıl oldu bilmiyorum. Doktor bile imkansız demişti:D
(647 puan) tarafından
Bende de böyle şansızlık var hamile kalırım kessin :))))
(9,804 puan) tarafından
Hahah bizde bide asla 2. Yi istemiyoduk büyük oğlum kolikti anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi sıpa :D
(647 puan) tarafından
Arada kaç yaş var. Ayy sorma bacım benimki oylee böyle değil kolik dedim geçmedi şuan 7 ye girecek hala aynı hala aynı
(9,804 puan) tarafından
Aralarında 22 ay. Var. Şuan büyük 4 olacak Nisan'da küçük 2 oldu
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Deri altı impilantı taktırabilirsin. 3 yıl net koruma sağlıyor. Ya da emziren anneler için haplar var ama düzenli kullanmak gerek. O zaman bile %1 ihtimal hep var
(647 puan) tarafından
Deri altı nasıl oluyor
(2,255 puan) tarafından
Kol içine minik bir çubuk yerleştiriliyor ve 3 yıl net koruma sağlıyor
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Yazık vücutlara. 
(647 puan) tarafından
Neden öyle dedin zararlı mı hap
(3,574 puan) tarafından
Açıkçası çok bilgi sahibi değilim. Her şeyin sorumluluğunun kadınlara ait olmasına üzülüyorum.
İllaki yan etkisi vardır çocuk olmasını engelleyen bişeyin.
(647 puan) tarafından
Kocam korunuyor ama daha fazla korunmak istedim ondan.  
Ama kullanacağımı sanmam artık.
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Ben kullanıyorum emziriyorum şuanda ama çok lekelenme yapıyor sürekli kanama oluyor az az.adet düzenini de bozdu sprial ben ko korktuğum için taktıramadım doktorum spiral tavsiye etmişti daha sağlıklıymış
(647 puan) tarafından
Ama oda kayma oluyormus
0 oy
(460 puan) tarafından
Hapı aynı saatte ve düzenli içersen korur. 

28 günlük olanlardan alırsan daha rahat olur. 21 günlük biraz kafa karıştırıyor. Doktor önerisi ile aş her hap olmaz kafana göre. 

Emzirirken kullanılıyor cazerette kullanılıyor ama çok korumuyormuş. Çifte koruma gerekiyor. 

Ama hiçbirinin yüzde yüz koruması yok. Şuan en iyi koruyan deri altı olanlar çok iyi sadece. Durumun varsa onu kullan derim. Doktor da uygun görürse yani. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
27 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simru (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
0 oy
8 cevap 250 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.
14 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (346 puan) tarafından soruldu

402,041 soru

12,035,744 cevap

36,262 kullanıcı

...