0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Siz mi çalıştıriyorsnz netteki YouTube kanallarından destek alıyormusunuz birde cüzde sona yaklaştık ben oğluma kuranı kerim alicaktim ama diyanettn veriliyormus sanırım oğlum öğretmen verdi arkadaşlarima dedi anlamadım Kur'an'a geçen varmı nasıl almalıyım kendi Kur'an'm küçük boy ve bilgisayar hatlı zorlanırmi.diye düşünüyorum inşaallah geçsinde 

7 Cevaplar

0 oy
(2,345 puan) tarafından
Yeğenime hocası hediye etti sanırım. Genelde evde annesi çalıştırıyor bide hocanın attığı videoları izliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kız komple arap öğretmenlerde okuduğu için evde okutamıyorum. Mahreç tecvid yok bende. Eğer ezberlemesi gereken bir sure ya da hadis olursa da Arap hocalardan açıyorum onları dinliyor, dinleyerek uyuyor.

Sübyan kursu sayılmaz Tabi benimkinin gittği yer ama yaş aralığından sebep yorum yapma gereği duydum.
tarafından
Aaa nerede okuyor kızınız peki Arap öğretmenleri olması gayet güzel
tarafından
Küçük bir medresede:)
(1,192 puan) tarafından
maşaAllah ne güzel rabbim muvaffak kılsın  evladını benimde hayalimdi çocuklarımı küçük bir mendereseye göndermek ama nasip olmadı
0 oy
(398 puan) tarafından
Canım kreşe ne kdr veriyorsunuz 
tarafından
Biz şubattan önce 650 idi şimdi 750 oldu
(398 puan) tarafından
Çokmuş ya
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Ben çalıştırıyorum tabiki ama bazen telefona bakmak istediği zaman videolar açıyorum oradan bakıyor, izliyor, kendisi de okuyor. Kuranı Kerim'le ilgili bir bilgim yok bizde sona doğru yaklaştık cüzde 
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Benim kardeşim 5 yaşında sübyana gidiyor. Gittiği kurs özel çok güzel ilgileniyor hocası. kurana geçti 11. Cuzda. Kurana geçen, hocanın dediği Kur'an'ı kendisi alıyor. Biz bulamamistik hiç bir yerde tam internetten sipariş verecektik hocanın elinde varmış 1 tane onu aldık 600 küsur mu neydi fiyatı. Cüzlara ayrilmjs şekilde tek tek hangi cuzdaysa onu götürüyor hem ağırlık olmuyor. Deftere harf yazmayi bitirdiler hocalari kitap almis. Çok güzel tam öğrenebileceği bı şekilde bı kitap yine harfler falan yazıyor.
0 oy
(314 puan) tarafından
Aylik kac tl ödüyorsunuz 
tarafından
650idi 750 oldu son 1 aydır
0 oy
(5,320 puan) tarafından
Benim oğlum gidiyor suan Kuran-ı Kerim de okuldan verdiler. Ben hep kendim çalıştırdım video falan izletmeye gerek kalmadi kendimde hocalık yaptim zaten daha önce. O yüzden rahat ilerledik
(5,320 puan) tarafından
Ocakta 5 yaşına girdi. Baya oldu Kurana geçeli
(314 puan) tarafından
Ücreti ne kadr aylik masallah bu arada
(5,320 puan) tarafından
Bin tl veriyorum aylik. Beslenme çantası yapıyorum evde. Kirtasiyede 1.700 tl kusur vermiştik
tarafından
Biz 750 veriyoruz neresi sizin ?? Diyanet tarafından belirleniyor denildi de merak ettim
(5,320 puan) tarafından
Esenyurt. Evet hep sordugum yerler farkli kimi 650 tl kimi yemekli 1500 tl degisiyor hep

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 146 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Efem&Aselim (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 298 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 265 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu