0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba. Çocuğum için 4 6 yaş diyanet kursu düşünüyorum çocuğu giden oldu mu ortam nasıl neler öğreniyorlar yardımcı olursanız sevinirim:) 

4 yaşında seneye anasinifina gidicek zaten ikisi fazla gelirmi bilemedm 

2 Cevaplar

0 oy
(2,923 puan) tarafından
Ben diyanetin değil de özele göndermiştim sureleri yemek duası gece yatma duası vs öğrendi hepsini bu senede anasinifina başlayacak 
(738 puan) tarafından
Acaba orda Arapça harfler okulda normal harfler bocalarmi bilemedim
Güzel etkinlikler yapiyorlarmiydi benimki okulada gitmek istemiyor acaba iyice korkarmi bilemiyorm daha bir ay sonra 4 yaş biticek
-Reklam-
0 oy
(209 puan) tarafından
Benim yakınlarımin çocukları hep gitti çocuklar Kur'an'a kadar öğreniyor bunu kutluyorlar falan oyunlar oynayıp resimler yapıyorlar gerçekten çok güzel benim kızım şu an 4 buçuk yaşında ben camiinde yaz Kur'an kursuna verdim oraya gidiyordu çok şey öğrendi bile maşallah çok mutlu oluyorum o öğrendikçe kış dönemine de yazdırdım hatta gidecek inşallah bugün piknik vardı kurs hocası çocukları parka götürdü camiiye yakın bir parka gittiler bizde anneler kek poğaça kısır kurabiye vs yaptik ben poğaça yaptım piknik sonu almaya gittim kızım diyorki anne senin yaptığın poğaçalar hepsi bitti herkes çok beğendi hoca annenmi yaptı dedi bende evet dedim hoca annenin eline sağlık çok güzel.olmus dedi diyor epey bişey öğrendi zaten arkadaş ortamına bayılan bı çocuk evde ne zaman okula gidecem diye 1 senedir ağlıyordu 
(738 puan) tarafından
Benimki gitmekte istemiyor okula acaba korkarmi bilemiyrom daha 4 u yeni bitiricek ay sonunda  birde bocalarmi harfler farklı diye seneye bilemiyorm küçük oldugundan dolayı endiseliyim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 184 göst.
+1 oy
11 cevap 446 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 349 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu