0 oy
317 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından
Merak ettim bu sitede fenomen varmi

2 Cevaplar

0 oy
(617 puan) tarafından

Sosyal medya yi bilmem de pacioo diye bir şeye girdim birde halka arz ve hisse senedi alıyorum halka arzla hisse senedinden biraz para kazandım pacioo dan da para çekme talimatı verdim ama henüz hesabıma yatmadı guvenilirligi sorgulanır yatarsa çok iyi olacak yatmazsa dolandirilmis olabilirim :woot:

tarafından
Halka arz hisse senetleri için aracı kullanmayın direk banka hesabından yapın daha saglikli
(270 puan) tarafından
Pacioo nedir açıklar mısınız?
Halka arz ve hisse senedi bende alıyorum. Hisse senedini iyi takip edip ,günde 10-15 kes al sat yapıyorum 1000 TL ye kadr kazaniyrm bende günlük.ama sıkı takip istiyor başındayip hep borsanin
(1,272 puan) tarafından
Ben ilk defa halka arz yaptım mogan ne zaman açıklanır bide hisse senedi günde nasıl al sat yapılıyor beni aydınlatın kızlar
(617 puan) tarafından
Esma direk bankadan yapıyorum aracı kullanmıyorum
(617 puan) tarafından
Canım pacioo için ponzi sistemi diyorlar pek bir güvenilirliği yok mesela ben 1500 TL yükledim 2200 TL oldu on günde falan ama dün bir kampanya vardı eşimde tutturdu bizde katılalım diye 4200 TL yükledim 4200 TL de onlar verdi bende sonra çekim talimatı verdim paramın bir kismini çekmek istedim 6900 tlsini çekmek için ama henüz hesabıma yatmadı yani heran sistem çöküp dolandirilabilirim ya da bugün olmaz başka bir zaman pek bir güvenilir yani yok
(270 puan) tarafından
Mogan pazartesi açıklanır kaç lot verdiği,Çarşamba veya Perşembe kazandirmaya başlar
Hisse senedinde de mesela 100 lot A hissesi alıyorum  100-200 neyse artık kazandirdi diyelim bugün bakıyorum hisse düşmeye başlamış satıyorum hemen. Başka hisse alıyorum artıyor düşmeye başlayınca hemen satıyorum.38.000 ile başladım ben Kasım ayında şuan 35.000 param kaldı ama 3 aydır evin ve arabanın kredisini,evin faturalarını burdan yatırıyorum canım
 Bu arada öğrenmeden sakın çok para yatırma öğrenene kadr az para ile dene . Ben şuan iyi takip ettiğim icn bu şekilde kazaniyrm evdeyim bütün gün takip edebiliyorum. Sonra ah vah tüh demeyesin
(617 puan) tarafından
O yüzden pacioo ya kefil olamam kazandım da diyemem şuan etrafımda düne kadar para yatırıp kazanıp çeken vardı ama dün ki kampanyadan sonra henüz para çekeni duymadım
(270 puan) tarafından
Ana kuzusu ne zaman başladı bu ponza sistemi ,ponza sistemine herzaman ilk girenler kazanır. Eğer yeniyse ben de katılabilirim. Daha önce Balıkesir'de olan bisiklet poonzasina katılmıştım yatirdigimi geri aldım kazancam derken patladı gitti :)
(617 puan) tarafından
Mühendisbirana bende katılıyorum kesinlikle çok iyi öğrenmeden borsaya katılmamak lazım yoksa elindeki para bitebilir bende henüz çok küçük rakamlarla başladım ama daha alışma sürecinde yım birde iyi bir takipçi olmak lazım
(617 puan) tarafından
Canım şuanda yeni gibi daha henuz ilerde kesin patlar pacioo diye gir bak henüz hiç bir yerde duyulmamış nerdeyse kasim ayına kadar bişey olmaz diyorlar ama ben yinede guvenemiyorum hani gozden çıkaracağım para var dersen gir yoksa girme ben 4200 yatırdım ama eşim gözden çıkardı o parayı yoksa yapmazdım biraz dolar üzerinden oluyor herşey biance tr hesabı açıyorsun sonra paicoo ya USDtr20 üzerinden para yatiriyorsun mesela şuan benim hesabımda 104 dolar var yarın ben 20 adet kutu accam bana 2.15 dolar daha verecek 334 dolarım vardi toplam 230 dolar gibi bir Mevla çekim talimatı verdim 72 saatten önce hesaba yatmaz diyorlar ama para yatana kadar hala gerçek olduğuna inanmıyorum
(270 puan) tarafından
Elinde ki para lazım değil ise kesinlikle bitmez. Çekmediğiniz sürece. Mesela ben Aralık ayında borsa çok düştü -18.000 oldum ama para mı cekmedigim için kaybetmedim. Şimdi param yine 30 binlere çıktı. Ama ihtiyacınız olan parayı yatırıp eksi olurda cekerseniz o zaman biter .
(270 puan) tarafından
Daha önce bu sisteme girdiğimiz için biliyorum canım işleyişi,ama ödüller başladıysa patlayabilir heran, nette baktım ocakta varmış öncesini bilmiyrm araştırayım en iyisi
(1,272 puan) tarafından
Bende ilk defa yaptım çok çok düşük bir miktarla başladım yani şu an hiç anlamıyorum mesela ben 22 lot aldım bana kaç verir bu bide durdukça artıyor mu 10 15 gün bekletsem mesela ayy sorularıma gülmeyin cahilim daha bu konuda :)
(617 puan) tarafından
Aynen heran patlaması an meselesi bir şirket bile yok ortada mesela herşey formalite face inst ve tiktok hesapları bir telefon numarası bile yok yani adamlar bas bas bağırıyor biz dolandiriciyiz diye heran dolandirabiliriz diye güvenilirliği yok gibi Amazon eBay gibi siteleri ortak iş birlikciyiz diyorlar ama muamma yarında patlayabilir iki sene sonra da umarım parayi çekerim tek düşüncem şuan bu yoksa bende biraz zarardayim
(270 puan) tarafından
El fa mi,yok bende arkadaşıma sora sora öğrendim :) Mogan 60 lotlarda verir diye düşünüyorum bilmiyorum ama sana 22 lot aldıysan kesin 22 lot verir . Halka arzlar belli olmuyor canım mesela bazen 5-6 gün %10 veriyor bazen 15 günü buluyor. Onu takip etmen lazım sabah öğlen birde 5.45 de gir baktın ki düşmeye başlamış sat. Eğer -%10 yaparsa sat emri ver ama o zaman satmıyor biraz zor satıyor yani.
Patek vardı kaç günler oldu +10 veriyor ama ondan sonra halka arz olan borseker ekşi yaomaya başladı bile belli bir günü yok anlicağın. Yine anlamadığın birşey olursa sor canım
(617 puan) tarafından
El fa mi mogan onbeş yirmi gün tavan yapar paran yaklaşık  ikiye üç  e katlayabilir ama sonrasi ne olur bilemem
(270 puan) tarafından
Teşekkür edeum anakuzusu,insallh çekebilirsiniz, kazanmasan bile elindekinin gittiğine üzülür insan tabi
(1,272 puan) tarafından
Borseker petek falan almak istedim bir türlü eşim kartıma parayı yatıramadi en son moganda kardeşimden istedim:) sağol kuzum sorcam emin ol :) çünkü hiçbir şey bilmiyorum:)
(1,272 puan) tarafından
Ankakusu hemen satarım kız 10 15 güne fazlasında gözüm yok :)
(270 puan) tarafından
Hemen satma kız kkazan biraz, patek e 260 TL mi ne yatırdık şuan 1000 TL yi buldu para
(1,272 puan) tarafından
O çok iyi ya ben yeni başladım ben başladım diye biterse şaşırmam:)
(270 puan) tarafından
Mogan 59-60 lot dağıtmış canım, hesaplara yarın düşer ama görülmez şuan bilgin olsun el fa mi
(1,272 puan) tarafından
Ben 22 lot aldim bana ne kadar vermiştir canım
tarafından
Elfami 22 tanesini vermiştir
(270 puan) tarafından
Evet canım sana kesin 22 vermiştir,bu hafta çarşamba perşembe işlem görmeye başlar o
tarafından
Ben 70 talep etmistim)
(1,272 puan) tarafından
Ay kızlar gerçekten kusura bakmayın anlamıyorum diye soruyorum işlem görürse artar demi ama dusedebilir
(1,272 puan) tarafından
Kızlar mogana nerden bakacam yükselip yükselmedigine falan garanti bankası bu arada
tarafından
Kız daha düşmedi portföye perşembe falan anca başlar
(1,272 puan) tarafından
Anladım esmos hisse portföyümden bakcam demi
tarafından
Evet canim
(270 puan) tarafından
El fa mi bugun artmaya başladı paran baktın mı canım hiç
(1,272 puan) tarafından
Evet canım benim 249 TLm vardı şimdi 274 :) bir 15 gün falan bekletirim
tarafından
Elfami  15 gün değil bacım tavan bozana kadar
(1,272 puan) tarafından
Anladım kuzum inşallah kazanırız 3 5 kuruş:) kız esmos anlamıyorum napim :)
tarafından
7 gün tavan gitse yatirdigin kadar alırsın
(1,272 puan) tarafından
Anladım daha fazla da gidebilir demi
tarafından
Mogan gitmeyebilir ilk günden çok satış yedi ama patek limak dalan 10 gün gittile patek 16 gun gittir
(1,272 puan) tarafından
Onlar ne kadar kazandırdı mesela bide bu aralar başka yok mu
tarafından
Normalde bugün açıklanması gerekiyordu açıklanmadı yarın açıklanırsa açıklanır yoksa bu haftada yok
tarafından
Limak 500 liraya 850 lira kazandirdi
(1,272 puan) tarafından
Anladım kuzum limak bende alacaktım yetisemedim
tarafından
Nasip kuzum :) bir sonrakilere insallah
(1,272 puan) tarafından
İnşallah esmos bende köşeye atayım da iki üç birsey mutfak dizicem daha :)
(270 puan) tarafından
El fa mi kız aciklandi az önce önümüzde ki hafta alicaz tekrar halka arz
(1,272 puan) tarafından
Odine diye demi gördüm canim
-Reklam-
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Ben oğluma hesap açtım ama takipçisi şu an az ve para kazanmiyorum ama ilerde neden olmasın 
(6,734 puan) tarafından
:) bende kiza acmistim. Salk sacma bebek cck videolari bet sesli annelerinin ciyak ciyak  bagirmalari milyonlar tiklaniyor .  Bizde uc bes tiklama anca oldu:) onlarin bi formulu var herlade aramalarda uste ciksin tiklansin diye  sanirim. Fasfakir evlerde eski kusku esyalarla video cekenler uc bes videodan sonra esyalari evi degistiriyor sonra bi bakiyosun bir sene icinde bahceli havuzlu villalara tasiniyorlar acayip para donuo cocuk  videolarnda
(1,755 puan) tarafından
Aynen öyle ya, Allah'a şükür ihtiyacım yok ama belki oğlum için iyi bir şey olur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 632 göst.
15 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 206 göst.
0 oy
37 cevap 1,325 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 09876 (1 puan) tarafından soruldu