0 oy
993 göst.
Diğer kategorisinde (336 puan) tarafından
Gerçekten artık insanları anlayamıyorum yaa üst komşum yeni kapıya gelmiş kızının sesinden oğlum uyanıp ağlıyor eee ne yapayım ben bu bebek kızım kolik bir bebekti hepside biliyor bu 3 gündür de boğaz enfeksiyonu geçiriyor gece çığlık çığlığa ağlıyor ama ben ne yapa bilirim elimden geldikçe zaten ilgileniyorum 9 aylık bebeğe ne dememi bekliyor ya 

26 Cevaplar

0 oy
(1,845 puan) tarafından
Benim üst komşum çöplerini sürekli sirkeliyor balkonuna her defasında yöneticiyi aradık yine şikayet ettik oda demiş ki çocukları sürekli ağlıyor dedim benim çocuklarım bebek daha dokuz oldu mu uyuyorlar onların çocukları gibi tepemizde ziplamiyorlar yemin ederim çocukları öyle zıplıyor ev titriyor düşün hele okul tatil oldu mu cocukkarina asla dur demiyor çocukları da küçük değil essek kadar dedjm ben sirkeleme konusunda çocuklardan rahatsız olmam onunda benim çocuklarımdan rahatsız olmaya hakkı yok bebek bu ne yapım doveyim mi yönetici beni haklı buldu ona da dedim bir gün sizi çocuklar için atamadık sadece sirkeleme için aradık onların üstte çocuklarının yaptıklarını anlatsam benim çocuklarım önlerinde melek dersiniz dedim takmıyorum da açıkçası 
-Reklam-
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Bizimde ustekinin bebeği ağlıyor  kadın paradan  başka bişey bilmiyor allahm para hırsı bürümüş gözlerini tövbe yarabbim yaa
0 oy
(3,850 puan) tarafından
Nerde çocuğunu uyutuyosa o odada yatırma valla çocuklarım uyurken tepemdeki sese tahammülüm yok 
(336 puan) tarafından
Yatak odam da yatırıyorum cnm ikimizin yatak odası da aynı tarafta ister istemez ses yansıyor
0 oy
(5,635 puan) tarafından
Yan komşum yeni taşındı, yatak odalarımız yan yana onun malum sesleri çok fena geliyor öyle böyle değil. Daha önceki komşum yeni evliydi  çıt sesi gelmez arada gülüşme sesleri gelirdi. İnsanlara Bir şey demek  hakkım değil diye düşünürken geçen kapıda karşılaştık bebeğimi severek o tatlı bebiş geceleri ağlama lütfen uyuyamıyorum dedi. 17 aylık bebeğim geceleri öyle çok ağlamaz da. Ben tam ağzımı açacaktım eşim diş çıkarıyor kusura bakmayın deyip susturdu beni. İnsanlar cidden saçmalıyor artık.
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Çocuk sesinden rahatsız olan insandan korkarım mesela benim eltim var altta ve kızı 7/24 bağırıyor rahatsız olmam ki 4 yaşında kızı sus deseler susar belki 

Benimki de 13 aylık gece kalkar dolap kapağı çarpar falan filan tabii tutar odaya götürürüm de izin vermem o saatte yapmasına oyuncak oynarken tak tuk ses gider yani şimdiye kadar ne o beni ne de ben onu çocuk sesleri için aramadık aksine temizlik yaparken ses gelirse ve o an uyuyorlar ise aradık ama çocouk için değil 
0 oy
(406 puan) tarafından
Çocuğu sen bile bile ağlatmıyorsun ya benim kızım 2 aylık çok ağlar Allah razı olsun komşularım dan aksine yardıma gelirler gece gündüz ağlar gece gelemezler tabi de :) gündüz çoğu zaman bendeler Allah sabır versin 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,232 göst.
0 oy
8 cevap 485 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Zoelinaa (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,046 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde AlinKara (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 506 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde bkulbilge (669 puan) tarafından soruldu