0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (795 puan) tarafından

Kızlar 3 de banyo yaptırdım ilaç verdim 38 di şuan hala az da olsa var limon suyu çorap giydirdim başka napim 

Birde Çarşamba günü asi vuruldu omu etki etti ya tahlil vs yaptırdık o gün temizdi 

4 Cevaplar

0 oy
(2,387 puan) tarafından
Aşının etkisi değildir bence öyle olsa aşıdan hemen sonra çıkardı. Salgın varya belki öyledir. İnşallah düşer ateşi. Allah şifalar versin. Dönüşümlü ilaç ver dur. Dolven,parol falan
(795 puan) tarafından
Şuan iyi canım saolasin
-Reklam-
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Aşıdan olduğunu sanmam çarşambadan bugüne kalmaz.Ama aşıya gittiği gün hastalık almış olabilir.Ateş inatçı devam ederse yarın bir pediatriye götürün geçmiş olsun.
(795 puan) tarafından
Şükür canım geçti ya saolasin
0 oy
tarafından
Salgın cnm cocuklarimda hep oldu bu ateş tahliller temiz çıktı o bitti şimdide öksürük başladı
(795 puan) tarafından
Ayenn canım Çarşamba temiz çıktı tahlil ya orda kaptı ya da geçen soğuk su içti içme dedim o kadar içti o hasta etti galibe
tarafından
Bizim üç gün ateş bir haftada halsizlik falan sürdü hepsi bir hafta sürdü toplamı boğaz enfeksiyonu salginiymis zaten
(795 puan) tarafından
İnşallah uzun sürmez ya. Sizede geçmiş olsun
tarafından
Biraz inatçı oluyo cnm bu viral enfeksiyonu....sağol canım sizede geçmiş olsun
0 oy
(765 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm daha dün bi dr nin videosunu görmüştüm. Ateş düşürücüler kiloya göre verilmesi gerekir. Düşük dozda etki etmiyor ateş düşmüyor demişti. Yaşı var seninkinin netten bakıp kilosuna göre ver 
(795 puan) tarafından
Öyle yaptım canım baya uğraştım şükür gecti bugün iyi ama takipteyim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 221 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berf (6,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 119 göst.
0 oy
4 cevap 71 göst.
4 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu

412,319 soru

12,411,968 cevap

44,882 kullanıcı

Kategoriler

...