0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (1,984 puan) tarafından

Araba için süpürge alacağız eşin oto süpürgelerine bakmış çakmaklikdan şarj olan bende eve dik şarjlı süpürge alalım sonuçta onlarda parçalara ayrılıyor ya dedim arabayı götürüruz arada süpürüz, eşimde öyle zor olur dedi sizce hangisini alalım evden getir götür zormu olur direk araba şarj süpürgesimi alalım ama diğerini evdede kullanırdım siz olsanız hangisini alırsınız 

Bu arada evde süpürge ihtiyacim yok robot süpürge,kablolu dik Süpürge birde büyük süpürge üç tane süpürge var bende kararsız kaldım ev tipi dik şarjlı süpürge mi alsak direk arabanın çakmaklikdan şarj olan küçük süpürgelerden mi fikir verin kızlar siz olsanız hangisini alırsınız 

2 Cevaplar

0 oy
(4,298 puan) tarafından
İhtiyacınız yoksa arabaya alin
(1,984 puan) tarafından
Öyle yapalım aman çocukla onu getir götür yapmayız hem haklisiniz arabada dursun daha pratik olur dimi
(4,298 puan) tarafından
Aynen canım mantıklı olan o zaten 3 tane supurgeniz varmış evde ne gerek var bidasina
-Reklam-
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Ev için yeteri kadar varmış bu da arabaya olsun bence:))
(1,984 puan) tarafından
Öyle yapalım aman çocukla onu getir götür yapmayız hem haklisiniz arabada dursun daha pratik olur dimi
(2,746 puan) tarafından
Aynen canım evde olmasa ikinizin de ihtiyacını görür derdim ama varmış, evde mi araba da mı düşünme derdi bile olmaz :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 417 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,818 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 673 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.