Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bugün kurutma aldım ama iyimi
0
oy
237
göst.
3 Mart 2024
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Araştırmadan aldım vestel 10 kiloluk Manuel camaşır makinem 7 kilo üstüne olmaz dedi satıcı yanyana koyarız diyor eşim banyo dolacak canım sıkıldı bu duruma camaşır makinesini 13 yıllık bozulunca büyük alırım diye böyle aldım kızlar iyimi bu marka odaya koysam komik olur mu yaa
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
0
oy
3 Mart 2024
Anneadayadayi
(
1,635
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimki çocuk odasında:)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
3 Mart 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Vestel diyince etlerim cekiliyor kemiklerim sızlıyor
3 Mart 2024
Elifmelek35
(
788
puan)
tarafından
yorumlandı
Kurutma makinası nasıldır bilmem ama evimdeki herşey vestel gayette memnunum ha bir tek telefonundan memnun olmamıştım çok ısınıyordu ama dönemin en uygun fiyatlı telefonuydu sizin neyiniz sorunluydu?
3 Mart 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben 14 senelik evliyim esim turkiye kazansin diye herseyi vestel aldi halada aliyor tvları mukemmel iyi ona lafım yok ama ne camasir ne bulasik makinesi ikisinden de memnun degil bu 14 senede ikiside degisti tabi. Helede camasir makinesi cok dikkat ettigim cokda tutiz oldugum halde makineden camasiri alipta asamam disari mutlaka bitince yeniden durulama yaptirrirm. Yapış yapış gibi geliyor bana tabi kokuyor gibide geliyor insallah yakın zamanda bozulur
3 Mart 2024
Elifmelek35
(
788
puan)
tarafından
yorumlandı
Kokması makinadan kaynaklı değil tatlım ama neyden kaynaklı bilmiyorum benim komşum eltim bosh felan kullanıyorlar ben vestel kullanıyoruz yumuşatıcı kullanmadan o çamaşırlar sanki giyilmeyecek gibi oluyor kokuyor görümcemde profilo kullanıyor oda şikayetçi benim bir buz dolabım bosh marka ben çeyizimde herşeyi kendim almıştım kpssye hazırlanıyordum annemle bir hayat planım vardı hatta buzdolabı almayıda planlıyordum halım felan herşeyim vardı kenara parada atmıştım tayin çıktığında birkaç aylık kiram ödenmiş olsun diye maaşı alana kadar eşyalarım hep vesteldi
4 Mart 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bnm kayinvalidem köyde ona bosch marka çamaşır makinesi aldık eşimle. O kadar ahır,tarla kıyafeti yıkar ağzı kapalı yaş bile dursa camasirlar makinede asla koku yapmaz makine.benim vestel den ağzım burnum yandı kardeşim kimseyede tavsiye etmem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mart 2024
Kedili9
(
273
puan)
tarafından
cevaplandı
Hayır konuluyor bu adamlar seni aramadı mi gelmeden nereye kurulum olacak diye sen makine üstüne diyecskin onlar da bir aparat getiriyor makinenin üstüne koyuyorlar kurutmayi. Hemde Vestel de bu.
3 Mart 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Çamaşır makinam 7 kilo kurutma 10 diye
3 Mart 2024
Kedili9
(
273
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim arkadaşımda öyle kurulum yaptılar üstüne
3 Mart 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Nasıl yaptılar alttaki küçükken
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mart 2024
Bol gunesli gunler
(
936
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne kadar a aldın cnm. Hayırlı olsun. Benimki mutfakta
3 Mart 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
16 bine aldım CNım teşekkür ederim
3 Mart 2024
Bol gunesli gunler
(
936
puan)
tarafından
yorumlandı
Fiyatı çok iyi cnm. Güle gule kullan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mart 2024
kardelennnnn
(
74
puan)
tarafından
cevaplandı
odada komik olmaz canım ama çok ısı veriyor ben banyoya koydum şimdilik çamaşır makinem mutfakta olduğundan üstüne koyamıyorum cam balkon yaptırınca balkona koyucam banyoda bile acayip ısı veriyor çalıştırınca anlarsın o yüzden çocuk odasına koyma kışın sıcak vermesi belki çok sorun olmaz ama yazın asla çekilmez pişer çocuklar birde sesi çamaşır makinesinden daha sesli bilgin olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mart 2024
kardelennnnn
(
74
puan)
tarafından
cevaplandı
odada komik olmaz canım ama çok ısı veriyor ben banyoya koydum şimdilik çamaşır makinem mutfakta olduğundan üstüne koyamıyorum cam balkon yaptırınca balkona koyucam banyoda bile acayip ısı veriyor çalıştırınca anlarsın o yüzden çocuk odasına koyma kışın sıcak vermesi belki çok sorun olmaz ama yazın asla çekilmez pişer çocuklar birde sesi çamaşır makinesinden daha sesli bilgin olsun markası konusunda bişey diyemicem bende yeni aldım altus marka çok ama çok memnunum..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
152
göst.