0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından
Kizlar slm

Bu yazıyı yazmamdaki sebep benmi birseyleri abartıyorum yoksa hersey düşündüğüm gibimi anlamak icin

Bizim buralarda Ramazan için mantı bükülür. Annem de bu akşam kendine mantı bükecek Ben de yardıma gideceğim ama annemle evimiz biraz uzak Biraz önce telefonda konuştuğumda annem ile erkek kardeşimin beni alıp eve geri bırakmasını rica ettim mantı bitince Annem de evin yakın değil ki hemen gidip gelebilesin kardesininde basi agriyor dedi.Daha oncede annem hastayken yemek yapmistim kardesim gelip alabilir mi diye.O zamanda iki kap yemek icin burdan oraya gaz yanmaz demisti.Eminim şimdide arabaya gidecek gaz parasi derdi ama kiriliyorum ben.Biseyde diyemiyorum yeni kalpten anjiyo oldu.Normalde cana yakindir torunlarini sever benim icin elinden geleni yapar ama böyle davranmasi canimi sıkıyor biraz.Sizce yanlis mi düşünüyorum suz olsaniz nasil tepki verirsiniz

12 Cevaplar

0 oy
(820 puan) tarafından
Madem öyle sende gitme kendin yap sende sonuçta yol gidecen
-Reklam-
0 oy
(60 puan) tarafından
Haklarını yiyemem şimdi kardeşm bırakır beni eve ama ben kendim giderim dönüşte o bırakır Allah merhamet versin hele çocuklu isen bırakması lazım dersin gaz paranızı vereyim bırakın diye
(159 puan) tarafından
3 tane çocuğum var cnm en küçüğü 2.5 yasinda mecbur götürmem gerekiyor onu yanımda.Gündüz kendim gidip aksam kardesim biraksin dicem ama okuldan geliyor diger çocuklarım mecbur onlarin yemeklerini duzenlerini yapıp öyle gidebilirim ancak.
0 oy
tarafından
Benim ailem böyle davranmazdı ben olsam bende kırılırdım 
(159 puan) tarafından
Iste kirildigimi belli ettigimde de bir ton laf yiyorum.Bak ben seker hastasiyim üstüme gelme falan diyor.
tarafından
Klasık işte
0 oy
(539 puan) tarafından
Sende deki bende anne oraya gelirken mazot yakiyorum de 
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Kardeşin laf yapıyordur belki o yüzden öyle demiştir ben olsam gitmem 
(159 puan) tarafından
Kardesim yapmaz ama annemin akliyla cok hareket eder
0 oy
(2,218 puan) tarafından
Kirilmakta haklısın kimin arabası varsa iş görecek ailede kardeşin gelmek istemiyor demekki annen önünü kesiyor ama kardeş arasında lafinilmaz diye uyarmalida benim annem öyle der kardeş arasında böyle şeylerin lafı geçemez alıp bırakacak yapacak kim müsayitse der bide kardeşim ben gelecem dediğimde bile musayitse ben alırım seni der uzak bı yere gitcek olduğunda dahi ben götüreyim der ama maddi olarak sıkıntıda değiller çok oda önemli maddi durumları 
0 oy
tarafından
Seni yardıma annen mi çağırdı peki 
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Ben olsam ben de kırılırm. Çocuklarla otobüsle bir yerlere gitmek işkence. 
0 oy
(953 puan) tarafından
burdaki yazilanlara gore annenize tsvir koymayin.anlsayisli davranin ne istiyorsa onu yapin.herkesin kendi duzeni ekonomik yuku vs var
0 oy
(2,414 puan) tarafından
Belki de kardeşin diyordur annene yani laf ediyordur
0 oy
(2,537 puan) tarafından
E açsın kendi yesin.sende kendine yap oldu bitti bukadar takılmasan mi.uzakmis evin niye mantı yaomaya yardıma gidiosun ki ananin eli hızlı demekki gitmene değmeyecek .git gel sana da hemgame yani
0 oy
(19,218 puan) tarafından
Böyle bir durumda ben yardıma gitmezdim kendi başının çaresine bak tavrını ben doğru bulmuyorum 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 610 göst.
17 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
7 cevap 264 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.

413,784 soru